Svētdienas horoskops: 6. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops svētdienai, 6. maijam.

AUNS Ja pratīsi paturēt savas domas pie sevis, diena paies bez ekscesiem, tavi plānotie atpūtas pasākumi izdosies godam! Saskarsmē ar atvasītēm centies uzturēt atraisītu, brīvu noskaņojumu.

VĒRSIS Iespējams, jutīsies noguris, tomēr, ja mājinieki piedāvās kaut kur doties, tu ar lielāko prieku piekritīsi. Dienas notikumi var savest tevi kopā ar ļoti interesantiem, draudzīgiem un inovatīviem cilvēkiem.

DVĪŅI Ieteicams vairāk laika pavadīt svaigā gaisā. Ja tas nav iespējams, kā nākas vēdini telpas, kurās tev šodien ir jāuzturas. Bez mīļotā ziņas labāk netērēt lielākas naudas summas, citādi būs skaidrošanās.

VĒZIS Lai kā mīļotais cilvēks mēģinās tevi pierunāt, saviesīgos pasākumos nepiedalīsies. Tā vietā ņemsi rokās kapli vai grābekli un dosies sakopt savu piemājas dārziņu vai puķu dobi.

LAUVA Nekādu īpašo plānu tev šodien nebūs, taču, satiekoties ar kādu draugu, var dzimt oriģinālas idejas. Pēcpusdienā vari tikt ierauts ļoti interesantā notikumu virpulī, kurš garantēs jautru izklaidi.

JAUNAVA Nolemsi likt lietā savas saimnieciskās dotības un palutināt mājiniekus ar kādu gastronomisku brīnumu. Attiecībās ar otro pusīti meklēsi veidus, kā padarīt kopdzīvi piesātinātāku, kaislīgāku.

SVARI Spēsi izdomāt dažādas trakas lietas, un lai cik dīvaini tas arī liktos, apkārtējie ar prieku iesaistīsies tajās. Galvenais, nekļūsti pārlieku pārgalvīgs, lieki neizaicini likteni, jo īpaši, esot pie auto vai moča stūres.

SKORPIONS Tev būs jāpieliek ne mazums pūļu un izdomas, lai izlīgtu ar otro pusīti. Visticamāk, mīļotais jau sen ir piedevis, taču principi viņam neļauj tik ātri piekāpties. Esi pacietīgāks un saprotošāks.

STRĒLNIEKS Vari kārtot ceļasomas, lai jau pašā rīta agrumā dotos kādā garākā izbraukumā. Samērīgas fiziskās aktivitātes nāks tev par labu, tās palīdzēs izvēdināt galvu, atgūt iekšējo līdzsvaru, dzīvesprieku.

MEŽĀZIS Tavai pašaizliedzībai nebūs robežu, bet dotajā situācijā tā spēlēs pret tevi pašu. Neļauj, lai mājinieki izmanto tavu labo sirdi, ievēro arī savas intereses un vajadzības. Iepriecini sevi ar kādu pirkumu.

ŪDENSVĪRS Šodien īpaši nejūsmosi par ļaužu pārpilnām vietām, tādēļ visdrīzāk tevi varēs sastapt kādā vientuļā meža nostūrīti vai piejūras kāpās. Diena vedinās uz filozofiskām pārdomām.

ZIVIS Visi dienas plāni būs atkarīgi no bērnu vēlmēm. Atvasītes labi apzināsies tavas vājības un izmantos tās savā labā. Pievakarē kopā ar otro pusīti aizejiet uz kādu romantisku restorānu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu