Ceturtdienas horoskops: 3. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 3. maijam.

AUNS Labs laiks sīku, ikdienišķu lietu īstenošanai. Vari pievērsties dažādām atskaitēm, juridiskām formalitātēm. Ja arī šodien gadās kāda ķibele, noteikti neraizējies, viss ātri vien noskaidrosies!

VĒRSIS Var pastiprināties vēlme iekarot jaunas virsotnes. Zvaigznes noteikti iesaka izmantot šo iedvesmu un no jauna apliecināt savu potenciālu! Tev padosies materiālas dabas jautājumu risināšana.

DVĪŅI Ja nepieciešams, droši vari iegādāties jaunu tehniku, mēbeles, sākt dažāda rakstura projektus, piedalīties sapulcēs. Šajā dienā nav vēlams risināt attiecību jautājumus, jo saskare ar otro pusīti var būt apgrūtināta.

VĒZIS Šodien var gluži vai it visur rēgoties nelabvēļi, būsi tendēts visā saskatīt sazvērestības. Pielūko, lai tava fantāzija nesāk izspēlēt ļaunu joku, jo zvaigznes saka, ka tavi konkurenti neko ļaunu neplāno.

LAUVA Kaldināsi nākotnes plānus, varbūt kopā ar priekšniecību piedalīsies vairākās sapulcēs, lai izstrādātu turpmākās darbības stratēģiju. Tavas idejas, iniciatīva būs ļoti noderīga kopējam darba procesam.

JAUNAVA Kādai Jaunavai iespējami pavisam negaidīti piedzīvojumi mīlas frontē. Daudz laika, uzmanības veltīsi privātajai dzīvei, centīsies to padarīt krāšņāku, piesātinātāku, atmiņā paliekošāku.

SVARI Nav labvēlīgs periods partnerattiecību risināšanai, galveno uzmanību ieteicams koncentrēt darbam, savai garīgajai izaugsmei. Tu jūtami tieksies pēc līdzīgi domājošo klātbūtnes, morālā atbalsta.

SKORPIONS Jo mazāk ļausi sevi iegrožot pastāvošajām normām, sabiedrības dogmām, jo ātrāk un raitāk darbi ies no rokas. Arī pats centies atturēties no pārlieku konservatīvas, iesīkstējušas nostājas.

STRĒLNIEKS Labs brīdis, lai iestātos kādā organizācijā, kļūtu par neformālo līderi kolektīvā. Daži Strēlnieki var kļūt populāri ne tikai ar profesionālajiem, bet arī privātajiem sasniegumiem.

MEŽĀZIS Kāds var censties maitāt tavu dzīvi, ietekmēt karjeru, tomēr tev lieliski izdosies tikt cauri tikai ar dažiem sirmiem matiem. Varbūt saņemsi materiālu atbalstu no gados vecākiem tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS Darbā būsi disciplinēts, izrādīsi paaugstinātu interesi par veicamajiem pienākumiem. Tavas darba spējas, atjautība tiks pienācīgi novērtētas. Iespējami lietišķi kontakti ar ārzemju pārstāvjiem.

ZIVIS Jutīsi nepieciešamību rīkoties, izteikt sevi. Šodien sevi pratīs apliecināt gan lietišķo disciplīnu pārstāvji, gan mākslas pasaules darboņi. Galvenais neatstāt lietas pusratā, novest iesākto līdz galam!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu