Neparastas viesnīcas dažādās pasaules vietās

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Labākais laiks ziemas brīvlaikam ir tieši tad, kad Ziemassvētku burzma ir beigusies un tūristu pūļi ir izklīduši. Kā padarīt ziemas brīvdienas neaizmirstamas? viens no veidiem ir izvēlēties neparastu mājokli, ko piedāvā luksusa tūroperators «Scott Dunn». Vai tā būtu māja kokā vai grezni apartamenti pilī, viens nu ir skaidrs - mums rodas vēlme, lai laiks šajā vietā apstātos.

Aldourie Castle Lohnesā, Apvienotajā Karalistē

Vēlies paviesoties gleznainajā Skotijā? Aldourie Castle apvieno tradicionālo un mūsdienīgo maģiskā piedāvājumā, kamēr jūs maldāties pa pils labirintiem, torņiem, kaktiem un slepenajām durtiņām. Lai izbaudītu satriecošo pils apkārtni, dodieties pārgājienā vai aizraujošā laivu braucienā, lai atklātu slavenā Lohnesa briesmoņa noslēpumu.

Foto: pexels.com

Chalet Husky in Val-d'lsère, Francijā

Netālu no Val-d'Isère kalna sniegotajām nogāzēm atrodas grezna kotedža Chalet Husky, ko veido tipiski franču namiņa elementi apvienojumā ar mūsdienīgu interjeru. Koka paneļi, ķieģeļu sienas un stilīgas kažokādas. Šī mītne ir piemērota slēpošanas un snovošanas entuziastiem, ar veselu virkni ēdināšanas uzņēmumu dažādām gaumēm vien nieka astoņu minūšu attālumā no namiņa. Bez slēpošanas un snovošanas tur pieejamas arī pastaigu takas un slidošanas iespējas.

Ja vēlaties dienu pavadīt iekšā, arī tad katram ģimenes loceklim būs kas piemērots - peldbaseins, sauna, masāžas telpas, sporta zāle un spēļu istabas bērniem.

Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Treehotel Haradas apgabalā, Zviedrijā

Treehotel ir izvietots priežu mežā ar pasakainu skatu uz Luleo upi. Istabas šajā viesnīcā ir izvietotas četrus līdz sešus metrus virs zemes koku zaros un pieejamas pa rampu, pārejot tiltus vai rāpjoties pa kāpnēm. Tas noteikti ir atmiņā paliekošs dizaina paraugs. Āra aktivitātes ietver zemledus makšķerēšanu vai iglu būvēšanu pašu spēkiem. Ja tev paveiksies, iespējams, izdosies ieraudzīt pat ziemeļblāzmu.

Foto: Carters News Agency

Mandarin Oriental Prāgā, Čehijā

Apvienojot mūsdienīgu eleganci un pilsētas kultūrvēsturisko mantojumu, palikšana Mandarin Oriental modinās tevī sapņainu nostalģiju. Izvietota renesanses laika klosterī, šī sevis lutināšanas oāze ir neuzkrītoši izrotāta ar smilškrāsas sienām un arkveida durvīm.

Stratēģiski izvietota pilsētas Mala Strana rajonā, no kura piecpadsmit minūšu attālumā atrodas ikoniskā Prāgas pils. Pēc pastaigām pa pilsētu neaizmirsti sevi palutināt avangardiskā SPA, kas atrodas viesnīcā.

Foto: pexels.com

Rosa Alpina Dolomītu Alpos, Itālijā

Šajā jaukajā Sankazīno ciematiņā Itālijas Dolomītu Alpos, Alpina Roza ir maza ģimenes viesnīca, kurā atgriezties pēc aktīvām pastaigām pa kalniem. Neskatoties uz to, ka te iespējams veldzēt acis, skatoties uz sniegotajām virsotnēm un iespaidīgajiem ledājiem, te iespējams arī izbaudīt viesnīcas interjeru un individuāli dizainētas istabiņas.

Foto: pexels.com
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu