Maza interese par iespēju piegādāt tropiskos zīdītājus Latgales zoodārzam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latgales zoodārza izsludinātajam iepirkumam par tropisko zīdītāju piegādes tiesībām iesniegts viens piedāvājums - pretendents izteicis vēlmi piegādāt bruņnesi. Kā skaidroja zoodārza administrācijā, bruņnesi pretendents piedāvā piegādāt par 3000 eiro, papildus vēloties, lai tiek segti ceļa izdevumi, kuru apjoms patlaban tiek aprēķināts.

Precizēt ceļa izmaksas un izvērtēt iepirkumu plānots jau tuvākajā nedēļā.

Konkursa kārtībā Latgales zoodārzs bija vēlējies iegādāties tropiskos zīdītājus - bruņnešus, sliņķus, skudrulāčus, kalitriksus un citus nelielus tropiskos zīdītājus, pa diviem katras sugas pārstāvjiem, pa vienam pieaugušajam un pa vienam mazulim.

Diemžēl minētais piedāvājums šajā iepirkumā ir vienīgais.

Latgales zoodārzs ir pašvaldības budžeta iestāde, kuras mērķis ir bērnu un pieaugušo ekoloģiskā audzināšana un izglītošana saskarsmē ar dzīvniekiem. Zoodārzā var redzēt krokodilu, bruņurupučus, čūskas, pērtiķus, papagaiļus, zivis, kā arī visai retus tropu mežu iemītniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu