Tiesa no apcietinājuma atbrīvo dīdžeju Dubasu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas apgabaltiesa piektdien nolēma no apcietinājuma atbrīvot «Radio SWH +» dīdžeju Aleksu Dubasu, apmierinot dīdžeja un viņa advokātes Sarmas Dūces iesniegtās sūdzības.

Dubass tiks atbrīvots trīs stundu laikā no lēmuma pieņemšanas.

Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūra 26. februārī sāka kriminālvajāšanu pret Dubasu, kurš Valentīndienā klubā «PuPu Lounge» sadūra firmas «Pasadena Group Promotion» īpašnieku Ojāru Grasmani.

Apsūdzība Dubasam celta pēc Krimināllikuma 125. panta 1. daļas par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas bīstami dzīvībai.

Šāds likumpārkāpums saskaņā ar Latvijas likumdošanu tiek uzskatīts par smagu noziegumu, par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem ar policijas kontroli vai bez tās.

Kā ziņots, 14. februāra vakarā starp Dubasu un Grasmani izcēlās kautiņš, kurā dīdžejs ar virtuves nazi sadūra Grasmani krūšu kurvī.

Gan Dubass, gan Grasmanis bija lietojuši alkoholu. Sadurtā organismā pēc incidenta konstatētas 1,65 promiles alkohola, Dubasa — 0,8 promiles.

Dubass un viņa advokāte Sarma Dūce pēc notikušā apgalvoja, ka dīdžejs Grasmani sadūris aizstāvoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu