Foto: «HP»

«Hewlett-Packard» ir atvēris jaunu produktu un risinājumu pārdošanas kanālu mazā un vidējā biznesa klientiem visās Baltijas valstīs interneta vidē — «HP e-shop».

Jaunais tirdzniecības kanāls ir tapis e-biznesa partneru programmā sadarbībā ar pirmo «HP» autorizēto e-biznesa partneri Baltijas valstīs — kompāniju «MarkIT».

«Preču iegāde internetā kļuvusi par ikdienas sastāvdaļu visā pasaulē, un arī Baltijas valstīs iepirkšanās tiešsaistē popularitāte ir ievērojami augusi. Divus mēnešus «HP e-shop» ir darbojies testa režīmā, un pēc pozitīvajām atsauksmēm mēs uzskatām, ka izstrādātā e-biznesa programma ir perspektīva un tā nodrošinās pārdošanas apjomu pieaugumu Baltijas reģionā,» prognozē Esko Nurmi, «HP» tirdzniecības kanālu menedžeris Baltijas valstīs.

«HP e-shop» ([s:4555]) atspoguļo «HP» produktu lielāko vairumtirgotāju, kompāniju «GNT Latvia» un «TD Baltic», preču uzkrājumus noliktavās reālā laikā, sniedz precīzu informāciju par iegādājamo produktu cenām un raksturīgākajām īpašībām. Visi «HP» produkti ir sagrupēti katalogā un to meklēšanu iespējams veikt pēc tādiem kritērijiem kā cena, krājumu numurs, produkta kods u. c. Jāatzīmē, ka «HP e-shop» produktu katalogā ir norādītas ne tikai cenas, bet arī produktu aptuvenais piegādes laiks (cenās iekļauta arī piegāde). Katras Baltijas valsts «HP e-shop» apmeklētājiem informācija un atbalsts tiešsaistē tiek sniegts attiecīgās valsts valodā un angļu valodā.

Ar «HP e-shop» piedāvājumiem jebkurš interesents var iepazīties caur «HP» tīmekļa vietni ([s:4556]), taču, lai veiktu pirkumu, lietotājam vispirms jāreģistrējas. Izvēlētais produkts vai risinājums tiks pircējam piegādāts tajā pašā vai nākamajā dienā atkarībā no laika, kurā veikts pirkums, un samaksas veida. Pasūtītājs var norēķināties par pirkumu, samaksājot rēķinu vai maksājot ar Hansabankas internetbankas starpniecību. Internetbankas pakalpojumu izmantošana noteikti paātrinās pasūtījuma apstiprinājumu un piegādi.

Ja rodas kādi jautājumi vai neskaidrības par piedāvāto preču klāstu, tad, piemēram, Latvijā ir iespējams zvanīt «HP» konsultāciju nodaļai pa bezmaksas tālruni 8008012 vai sūtīt ziņojumu uz e-pastu [s:4557]. Savukārt «HP» e-partneris «MarkIT» palīdzēs jautājumos, kas saistīti ar maksājumiem, piegādi vai garantijas atpakaļnodošanu pa e-pastu [s:4558].

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp