Mainīsies iebraukšanas kārtība Jūrmalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot Lielupes tilta un tā pievedceļu rekonstrukcija, sākas pārkārtojumi arī iebraukšanas caurlaižu iegādes teritorijā, portālu «Apollo» informēja Jūrmalas Domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Ingmārs Čaklais.

Sākoties šiem pārkārtojumiem, tiks nojaukti kioski, kuros līdz šim bija iespējams samainīt naudu, lai iegūtu viena lata monētas, par ko iegādāties iebraukšanas caurlaidi. Līdz 15. maijam šāda pakalpojuma vairs nebūs. Līdz ar to autobraucējiem jau laikus jānodrošinās ar monētām, lai nomaksātu autotransporta iebraukšanas nodevu.

Jūrmalas Dome atvainojas par sagādātajām neērtībām, bet vienlaikus arī informē, ka pēc 15. maija, kad iebraukšanas caurlaižu iegādes punkts būs rekonstruēts, naudas maiņas problēmas vairs nepastāvēs, jo jaunie automāti izsniegs arī naudas atlikumu, kā arī varēs norēķināties ar maksājumu kartēm.

Jau tuvākajās brīvdienās caurlaižu iegādes punktā pie Lielupes tilta sāks dežurēt jaunieši, kas palīdzēs autovadītājiem orientēties un ātri nomaksāt iebraukšanas nodevu. Šādu pakalpojumu aktīvajā tūrisma sezonā Jūrmalas Dome nodrošina jau vairākus gadus, tādējādi samazinot automašīnu rindas pie iebraukšanas pilsētā, kas veidojas tāpēc, ka piebraucošie autovadītāji laikus neievēro, kuri caurlaižu automāti ir brīvi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu