Foto: «HP»

Kompānija «Hewlett-Packard (HP) paziņosi par jaunas daudzfunkcionālas iekārtas «HP OfficeJet 7210» laišanu tirgū.

«OfficeJet 7210» piemērots mazā biznesa pārstāvjiem (līdz pieciem lietotājiem), un tas piedāvā augstas kvalitātes drukas, skenēšanas, kopēšanas un faksa nosūtīšanas funkcijas, kas apvienotas izskatīgā un viegli pārvaldāmā iekārtā. Jaunais produkts ļauj drukāt attēlus bez nepieciešamības pieslēgties datoram, t. i., tieši no digitālās kameras, izmantojot «Pictbridge» tehnoloģiju. Tāpat «HP OfficeJet 7210» ir speciāli iebūvētas atmiņu karšu slotu vietas. Izmantojot «HP Photo Proof Sheet», «HP OfficeJet 7210» lietotājiem ir iespējams apskatīt, koriģēt un izdrukāt attēlus, arī neieslēdzot datoru.

Drukājot no digitālās kameras vai skenējot attēlus, var iegūt bezgraudainas, augstas kvalitātes fotogrāfijas ar 4800 dpi izšķirtspēju (1200 ielādes dpi). Attēlus var drukāt uz «HP Premium Plus» fotopapīra vai, izmantojot «HP Instant Share» tehnoloģiju, elektroniski nosūtīt draugiem. Papildus iegādājoties «HP Photo Inkjet» kasetni Nr. 348, «HP PhotoRet IV» tehnoloģija nodrošina ne tikai augstu kvalitāti, bet arī noturību pret izbalēšanu.

«HP OfficeJet 7210» melnbalto attēlu drukas un kopēšanas ātrums ir līdz 30 lappusēm minūtē, bet krāsaino — 20 lappuses minūtē.  Jaunā iekārta «HP OfficeJet 7210» ir arī plaknes skeneris. «HP 7210» skenē dokumentus un fotogrāfijas ar 2400 x 4800 dpi izšķirtspēju. Daudzfunkcionālās iekārtas «HP 7210» «Document  Viewer» programmatūra ļauj skenētajiem dokumentiem pievienot piezīmes, tos  iepriekšskatīt un koriģēt.

«HP OfficeJet 7210» ir 50 lapu automātiskā papīra padeve (ADF), lai varētu veikt liela apjoma kopēšanas, skenēšanas un faksu sūtīšanas darbus bez lietotāja starpniecības. Faksa sūtīšanas ātrums ar/bez datora pieslēguma — 33.6 kilobiti sekundē.

Atsevišķi iegādājoties «HP Auto Two-Sided Print Accessory», ar  «HP OfficeJet 7210» iespējams veikt abpusējo dokumentu druku, skenēšanu un faksa sūtīšanu. 

«HP» iesaka lietot tikai «HP» tintes, tintes drukas kasetnes un materiālus, kas ir īpaši radīti «HP OfficeJet 7210» daudzfunkcionālajai iekārtai, lai iegūtu labākos iespējamos printēšanas, skenēšanas un kopēšanas rezultātus. To var savietot ar «HP» nākamās paaudzes tintes drukas kasetnēm, kas piedāvā lielāku drukas ātrumu, neietekmējot izdrukas kvalitāti un noturību pret izbalošanu.

«HP OfficeJet 7210» komplektācijā ietilpst «HP Nr. 339» melnās tintes drukas kasetne izteiksmīgi melna lāzerprintera kvalitātes teksta iegūšanai un «HP Nr. 344» trīskrāsu tintes drukas kasetne spilgtiem dokumentiem, diagrammām un prezentācijām. «HP OfficeJet 7210» lietotāji var kombinēt «HP Nr. 343» un «HP Nr. 344» trīskrāsu tintes kasetnes ar «HP Nr. 348» kasetni, lai iegūtu fotogrāfijas ar precīziem toņiem un plašu krāsu gammu. Melnbalto attēlu drukāšanai  noderēs «HP Nr. 100» tintes kasetne.

Lietotāji var arī iegādāties citas drukas kasetnes no esošā piedāvājumu klāsta un mainīt tās atbilstoši savām vajadzībām. Neizmantotās tintes drukas kasetnes var uzglabāt kasetņu sargātājā, lai pasargātu tintes no izžūšanas.

«HP OfficeJet  7210» vidējā mazumtirdzniecības cena būs 286 lati, un tā Latvijā būs nopērkama, sākot ar maiju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp