Foto: «HP»

«HP» iepazīstina ar diviem jauniem «HP Proliant» serveriem — «HP ProLiant DL580 G3» un «HP ProLiant ML570 G3», kas atbilstoši mainīgajām IT infrastruktūru prasībām   piedāvā lielāku izvēli un veiktspēju.

Serveros izmantoti jaunākie 64 bitu «Intel Xeon MP» procesori, mikroshēmas un platformu tehnoloģijas, kas vienlaicīgi patērē mazāk jaudas, bet nodrošina uzņēmuma lietojumprogrammu veiktspējas pieaugumu par 40%.

«HP  Proliant» 64 bitu serveru sēriju, ieskaitot visu «HP Integrity» serveru līniju, raksturo ekonomiskums, t.i., laba biznesa kritisko programmu veiktspējas attiecība pret cenu. Pateicoties «HP» partnerībai ar «Microsoft», «SAP AG» un «VMware», «HP» serveru sērija ir piemērota pārejai uz 64 bitu skaitļošanu.

Tehnoloģiskie uzlabojumi 64 bitu serveros un «HP Proliant Essentials» pārvaldes rīki paaugstina dažādu biznesa sistēmu un datu bāžu veiktspēju. Piemēram, daudzpusējā «SAP Sales and Distribution» Standard Application testa rezultāti norādīja, ka  «HP ProLiant DL580 G3» spēj apstrādāt 94 000 pasūtījumu vienlaicīgi nodrošinot pieslēgumu par 270 lietotājiem vairāk nekā «DL580 G2», kas procentuāli līdzinās 40% veiktspējas pieaugumam, ko sniedz 64 bitu skaitļošanas tehnoloģija un lielas ietilpības kešatmiņa.

«Iebūvējot tehnoloģijas, piemēram, Hot Plug RAID  atmiņu, RAID6 datu glabāšanas  un «Integrated Lights-Out» pārvaldību «HP» sistēmās, uz  «Intel Xeon MP» procesoriem bāzētie «HP Proliant» serveri atvieglo lietotājiem risinājumu izmantošanu un pārvaldi, ļaujot tiem vairāk laika veltīt uzņēmumu vadīšanai,» skaidro Rudi Schmickl, «HP Enterprise Storage and Servers» viceprezidents un  menedžeris EMEA reģionā.

Jaunie «Intel Xeon MP» procesori ir pieejami šādos «HP Proliant» serveros, kas ir īpaši veidoti, lai atbalstītu 32 un 64 bitu skaitļošanas režīmu un būtu gatavi nākotnes divkodolu procesoriem:

«HP ProLiant DL580 G3» –aprīkots ar 64 bitu 3,33 GHz «Intel Xeon MP» procesoru ar 8MB L3 kešatmiņas, ir pārveidots, lai nodrošinātu ne tikai augstu veiktspēju, bet arī lai būtu viegli lietojams. Jaunais korpuss nodrošina  vienkāršotu apkalpošanu, izmantojot ērtu piekļuvi Hot Plug RAID atmiņai, procesoriem un cietajiem diskiem no priekšas, kā arī piekļuvi enerģijas padevei no aizmugures.

«HP ProLiant ML570 G3» — serveris ar 64 bitu 3,33 GHz «Intel Xeon MP» procesoru ar 8MB L3 kešatmiņas, ir veidots kā paplašināšanas platforma ar ievērojamu skaitu I/O pieslēgumvietām, atmiņu karšu vietām un diskdziņa nišām, lai varētu operēt prasīgas lietojumprogrammas. Tas ietver sevī «Integrated Lights-Out» pārvaldi, Hot Plug RAID atmiņu, kā arī dublētām komponentēm, kuras iespējams nomainīt nepārtraucot servera darbību.

Atsevišķi «HP» torņserveri arī piedāvā jaunas iespējas:

«HP ProLiant ML350 G4p» — serveris ar 3,4 GHz 64 bitu duālo «Intel Xeon» procesoru ar 2MB L2 kešatmiņas, palielinātu atmiņas kapacitāti, «Integrated Light-Out» pārvaldi un atbalstu jaunajiem disku standartiem (SATA, SAS);

«HP ProLiant ML150 G2» - serveris ar 3,2 GHz 64 bitu duālo «Intel Xeon» procesoru ar 2MB L2 kešatmiņas uzlabotai veiktspējai, pārvaldei un paplašināšanai par pieņemamu cenu.

Jauno serveru «HP ProLiant DL580 G3» un «HP ProLiant ML570 G3» ieviešana turpina iezīmēt «HP» vadošās pozīcijas x86 daudzprocesoru serveru tirgū — šobrīd «HP» pieder 41% serveru tirgus EMEA reģionā un kompānija ir pārdevusi vairāk x86 MP sistēmu nekā divi tuvākie konkurenti kopā.

«HP ProLiant DL580 G3» kataloga cena Latvijā sākot ar 4283 LVL bez PVN, «HP ProLiant ML570 G3» kataloga cena Latvijā sākot ar 3254 LVL bez PVN, «HP ProLiant ML350 G4p» kataloga cena Latvijā  sākot ar 1012 LVL bez PVN un «HP ProLiant ML150 G2»  kataloga Latvijā  sākot ar 644 LVL bez PVN. Detalizētāka informācija par «HP ProLiant» serveriem atrodama tīmekļa vietnē «[s:7006]».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp