Foto: Atis Ieviņš

Slavēt viņu vai neslavēt? Vai gaidīt slavas dziesmas tikai sev? Katrai sievietei par to ir savs ieskats. Lūk, arī speciālistu ieteikumi!

Trīs slavas dziesmas vīrietim:

1. Ja vīrietis pievērš lielu uzmanību savai ārienei — apmeklē solāriju, skaistumkopšanas salonus,  labprāt dodas iepirkšanās tūrē pa veika­liem —, droši vari lai­ku pa laikam izmest kādu komplimentu par viņa teicamo izskatu: «Vai tik tu neesi bijis sporta zālē? Izskatās, ka viduklī esi kā­du kilogramiņu nometis», «Tu šodien jauki smar­žo», «Šis krekls tev ļoti labi piestāv — izceļ ta­vus platos plecus.» Viņa reakcija domās: «Re, kā — manas pūles nepaliek neatalgotas!»

2. Vīrietis ir tik aizņemts darbā, ka viņam atliek mazāk laika savai ārienei. Tad pačuksti vi­ņam, ka jūties lepna, ka tev ir tik gudrs draugs, vai arī atzīsties, ka tev grūti iedomāties viņu ci­tā profesijā, jo šī viņam tik labi piestāv un viņš ir īsts profesionālis. Kad tev zvana mamma, vi­ņam dzirdot, speciāli skaļi klausulē saki: «Man jau pašai ir savs zinošs jurists (ja viņš strādā par juristu), gan jau es tikšu galā.»

3. Universāls kompliments. Saka: pēc tā, kā vī­rietis attiecas pret savu auto, var spriest par to, kādas ir viņa attiecības ar sievietēm. Pat ja viņš nebrauc ar labākās klases auto, pasaki kaut ko labu par viņa mašīnu.

Vai zināji!

Saki vairāk komplimentu

Interneta medijs «Ananova» ziņo, ka vācu zinātnieks doktors Hanss Verners Bīrhofs ir izveidojis for­mulu laimīgām attiecībām: komplimenti esot jāsaka piecas reizes biežāk nekā kritiskas piezīmes.

«Tad cilvēki jūtas labi savās attiecībās. Labvēlība paaugstina jūtu potenciālu būt laimīgam,» saka doktors Bīrhofs. Viņš kopā ar savu kolēģi Elki Ro­māni kopā testējuši tūkstošiem pāru. Pēc iegūta­jiem rezultātiem tika sarakstīta grāmata «Kas dara mīlestību stipru».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp