Jelgavas publiskajās peldvietās nedrīkstēs vest un peldināt suņus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Jelgavas pilsētas dome apstiprinājusi grozījumus pašvaldības peldvietu lietošanas un apsaimniekošanas noteikumos, kas paredz aizliegumu peldvietās uzturēties ar suņiem un tos peldināt.

Jelgavas pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Egita Veinberga informēja, ka galvenās izmaiņas noteikumos paredz, ka peldvietās nedrīkstēs uzturēties ar suņiem vai citiem mājdzīvniekiem un tos peldināt.

Līdz šim saistošajos noteikumos «Jelgavas pilsētas pašvaldības peldvietu lietošanas un apsaimniekošanas noteikumi» bija noteikti septiņi citi aizliegumi peldvietās, kur aizliegts - piegružot teritoriju un ūdeni ar jebkāda veida atkritumiem, bojāt jebkuru peldvietas aprīkojumu un informatīvos stendus vai norādes, ierīkot naktsmītnes, celt teltis, kurināt ugunskuru vai grilēt, peldēties bērniem vecumā līdz 12 gadiem bez pilngadīgo personu uzraudzības, peldēties laikā, kad izvietota informācija «Peldēties aizliegts», peldēt tālāk par peldēšanās sektoru norobežojošiem elementiem, kā arī mazgāties vai lietot jebkādus ķīmiskus mazgāšanas līdzekļus.

Šo sarakstu papildinājis aizliegums vest un peldināt mājdzīvniekus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu