Lūk, daži padomi sievietēm, kas vēlas palīdzēt vīrietim pārvarēt erekcijas traucējumus:

  1. Guļamistabai un gultai jābūt seksuāli rosinošai.
  2. Dzimumakta laikā ieteicams izvēlēties tādu pozu, kurā tiek ievērotas, pirmkārt, vīrieša intereses. Ieteicama pozu maiņa.
  3. Tā kā sievietēm erogēnās zonas ir daudzas, bet vīriešiem — pamatā viena — dzimumorgāns, uzbudinājums galvenokārt iestājas, pieskaroties dzimumloceklim. Tādēļ sievietei nevajadzētu pārtraukt glāstus, kamēr vien loceklis nav saslējies. Diemžēl daudzas sievietes puritāniskās audzināšanas dēļ pieskaršanos vīrieša dzimumloceklim uzskata par neiespējamu. Taču jāatceras, ka tas negatīvi iespaido ģimenes dzīvi.
  4. Lai atvieglotu dzimumakta sākumu, sieviete var locekli paņemt rokās un palīdzēt ievadīt to vagīnā. Tas ir ieteicams trīs iemeslu dēļ. Pirmkārt, mīļotās sievietes rokās palielinās erekcija. Otrkārt, pazūd psiholoģiskais sasprindzinājums pirms kritiskā momenta. Treškārt, ar sievietes roku ievadītam loceklim nemaz nav jābūt pilnīgi ereģētam.
  5. Labāk, ja tieši sieviete domās par izvairīšanos no nevēlamas grūtniecības, lai noņemtu šīs rūpes no vīrieša, kurš jau tā ir nomākts ar jautājumiem par savām seksuālām spējām.
  6. Vīrietim jāattālinās no domām par savu seksuālo nepilnvērtību un visa uzmanība jāpārslēdz uz sievieti. Tas parasti izdodas pēc autogēnā treniņa vai psihoterapijas kursa.
  7. Dzimumakta laiks (diena un stunda) nav jānosaka iepriekš. Ne vienmēr dzimumtieksme rodas tad, kad ejam gulēt. Katrs iepriekš izplānots dzimumakts ietver sevī neizdošanās iespēju.
  8. Lielākais vairums sieviešu pirms dzimumakta vēlas ilgus glāstus un mīlas rotaļas, pretējā gadījumā viņās var nerasties vēlēšanās stāties dzimumattiecībās. Vīrietis savukārt domā tikai par sekmīgu izdošanos. Ilgstoši glāsti var pazemināt viņa potenci, jo, iespējams, viņš jau ir pieradis pie viņas kailā ķermeņa. Tāpēc, ja sievietes zina par partnera erekcijas traucējumiem, ieteicams priekšspēli pārāk neizvērst.
  9. Jo gudrāk un pašaizliedzīgāk rīkojas sieviete, jo vieglāk iespējams pārvarēt vīrieša seksuālos traucējumus. Sievietei jāspēj pārliecināt vīrieti, ka arī seksuālās neveiksmes gadījumā viņa viņu mīlēs tikpat stipri kā iepriekš. Viņai nevajadzētu izrādīt neapmierinātību par nenotikušu dzimumaktu. Tāpat nevajadzētu likt saprast, ka gaida no vīrieša to, ko viņš pašlaik nespēj sniegt.

Pēc «Domasnij Doktor» (Nr.4, 2005) materiāliem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp