Gvineta Paltrova gatavojas otrajām dzemdībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Aktrise Gvineta Paltrova gatavojas otrā bērna piedzimšanai, tāpēc abās viņas mājās Ņujorkā un Londonā jau ierīkoti dzemdību baseini, informē «contactmusic.com».

Grupas «Coldplay» līdera Krisa Mārtina sieva dzemdēja pāra pirmo bērnu Eplu 2004. gada maijā un tagad jūtas gana pārliecināta par sevi, lai varētu kontrolēt savu grūtniecību un 2006. gada maijā gaidāmās dzemdības.

«Tas ir kas tāds, ko Gvineta ļoti gribēja izdarīt pirmajās dzemdībās, bet viņa nejutās pietiekami pārliecināta,» pavēstīja labi informēta persona. «Šoreiz viņa ir vairāk nekā gatava dzemdībām ūdenī — viņa ir veikusi vērienīgu izpēti. Tas būs kas ļoti īpašs un garīgs.»

Paltrova ir nodrošinājusi sev arī jogas ekspertes Līlas Milleres atbalstu, kura iemācījusi viņai, kā atbrīvoties no rīta nelabuma, sēžot ar sakrustotām kājām un koncentrējoties uz sava ķermeņa nomierināšanu.

«Tas ir vienkārši, bet efektīvi,» uzskata Millere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu