«Google» uzlabo rīkjoslu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Google» pirmdien laidis klajā savas rīkjoslas (toolbar) ceturtās versijas beta versiju. Pagaidām tā darbojas tikai «Windows» XP/2000 un «Internet Explorer 6.0». Tuvākajā laikā sekos versija arī «Firefox» lietotājiem.

Tā kā «Google» ir tradīcija turēt produktus beta stadijā aizdomīgi ilgi, to var pielīdzināt gatavajai versijai.

Protams, ir vairāki jaunumi. Pamanāmākais ir tas, ka tagad, ierakstot meklējamo vārdu, tiek piedāvāts gan pareizrakstības variants, gan iepriekš meklētie varianti, tāpat tiek piedāvāti papildu ieteikumi, ko meklēt.

Parādījusies arī poga «Send to», kas paredzēta īpaši «Gmail» un «Blogger» lietotājiem, kas ļauj «dalīties» ar internetā atrastajām pērlēm, ātri tās nosūtot vai nu uz savu interneta dienasgrāmatu, vai arī kādam e-pasta adresātam, izmantojot «Gmail»(lai izmantotu šīs iespējas, jābūt reģistrētam lietotājam kādā no šiem servisiem). Tiem, kas nav reģistrēti nevienā no šiem servisiem, tiek piedāvāts nosūtīt SMS, bet tas iespējams tikai uz ASV numuriem.

Tāpat patīkami, ka uzreiz var sašaurināt meklēšanas rezultātus, meklējot tikai Latvijā. «Google» savā mājas lapā uzsver plašās iespējas pielāgot rīkjoslas izskatu savām vēlmēm, bet pagaidām nepamanījām īpašus uzlabojumus, salīdzinot ar iepriekšējo versiju.

Lejupielādēt rīkjoslu var šeit: 

http://www.google.com/tools/toolbar/T4/index.html

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu