Gvineta Paltrova notrallinājusi naudiņu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Trauslo aktrisi Gvinetu Peltrovu piemeklējis daudzu zvaigžņu liktenis — viņa pamanījusies notrallināt visu savu bagātību. Tieši tādēļ aktrise bijusi spiesta parakstīt līgumu ar kosmētikas gigantu «Estee Lauder».

Jāteic, ka faniem Gvinetas modeles karjera nešķiet pieņemama, viņi labprātāk blondo aktrisi atkal vērotu uz lielajiem ekrāniem. Bet Peltrova sašutušajiem kinoskatītājiem pažēlojusies, ka pēdējos trīs gados nav saņēmusi nevienu cienīgu čeku un tieši tāpēc bijusi spiesta pieņemt šo darba piedāvājumu. «Es pārstāju filmēties 2002. gadā,» uzsvēra aktrise, piebilstot, ka nopelnītos miljonus tērējusi tam, ko vienmēr gribējusi darīt, bet kas nav devis ienākumus.

Tomēr ir muļķīgi žēloties par nopietnu naudas trūkumu, ja dzīvesbiedrs ir ļoti labi atalgotās grupas «Coldplay» solists Kriss Mārtins. Turklāt zināms, ka Peltrova jau labu laiku ir stāvoklī — kāda tad var būt runa par darba atsākšanu pēc trīs gadu pārtraukuma.

Amerikā baumo, ka ne jau naudas grūtības piespiedušas aktrisi atgriezties darba apritē, bet gan pašapziņa. Reizēm grūtnieces iedzīvojas kompleksos par izskatu — domā, ka ir resnas un neglītas. Un modeles darbs var palīdzēt uzlabot pašapziņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu