10 iemesli, kādēļ nedrīkst atļaut viendzimuma laulības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Šo tekstu mums iesūtījis Jānis. Atcerieties, ka Apollo «Brīvā tribīne» vienmēr ir arī jūsu rīcībā!   

1. Daudzi Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka homoseksualitāte ir pretdabiska. Īstenie latvieši vienmēr noliedz nedabiskas lietas — viņi, piemēram, atsakās no brillēm, plastmasas izstrādājumiem un gaisa kondicionieriem.

2. Viendzimuma laulību atzīšana valstiskā līmenī pārvērtīs Latvijas iedzīvotājus par gejiem un lesbietēm, jo, piemēram, saskarsme ar gariem cilvēkiem padara mūs garākus.

3. Atļauja laulāties diviem vīriešiem un divām sievietēm pavērs durvis uz citām trakām izdarībām. Iespējams, daži cilvēki vēlēsies apprecēt savus mājdzīvniekus, jo suns taču spēj atbildēt par savu rīcību tieši tāpat kā pieaudzis cilvēks, turklāt suns savu piekrišanu var apliecināt ar parakstu.

4. Laulība starp vīrieti un sievieti ir pastāvējusi sen, un šajā laikā tā it nemaz nav mainījusies. Sievietēm visā pasaulē joprojām nav nekādu tiesību, melnādainie cilvēki nedrīkst precēt baltādainos un laulību šķiršana vēl aizvien ir nelikumīga.

5. Ja tiks oficiāli atzītas viendzimuma laulības, zudīs vīrieša un sievietes laulības nozīme, tajā skaitā zudīs, piemēram, Britnijas Spīrsas un Džeisona Aleksandera 55 stundas ilgušās laulības svētums.

6. Heteroseksuālu pāru laulības pastāv tikai tāpēc, ka tajās tiek radīti bērni, tādēļ homoseksuāliem pāriem, neauglīgiem pāriem un veciem cilvēkiem nedrīkst ļaut precēties. Turklāt bērnunami Latvijā ir tukši, un pasaulē ir tik maz iedzīvotāju, ka mūsu civilizācijas eksistence ir apdraudēta.

7. Nav šaubu, ka geji un lesbietes izaudzinās bērnus ar homoseksuālu orientāciju, jo tradicionālajās ģimenēs vecāki izaudzina tikai «pareizas» orientācijas bērnus, un šī iemesla dēļ daudzi Latvijas iedzīvotāji uzskata, ka geji un lesbietes jau ir izmiruši un ka viņu eksistence ir tikai mīts.

8. Ja ģimenē neeksistē sievietes un vīrieša attiecību modelis, bērni nevar izaugt normāli un dzīvē tiem nekad neveiksies. Tieši tādēļ mūsu sabiedrība ir aizliegusi audzināt bērnus vientuļajiem vecākiem.

9. Reliģija neatbalsta viendzimuma laulības. Latvijā visiem iedzīvotājiem ir obligāti jāievēro vienas reliģijas vērtības un to dažādība ir stingri aizliegta.

10. Atļauja reģistrēt viendzimuma laulības mainīs sabiedrības pamatus. Mēs nekad nespēsim pielāgoties jaunām sabiedrības normām — tāpat kā neesam spējuši pielāgoties garākam mūža ilgumam, dzīvei pilsētās un sieviešu ienākšanai darba tirgū un politikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu