Aktrises Viterspūnas apvainotājs miris nelabā nāvē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Grūti būt par paparaci. Visuresošie cilvēki ar fotoaparātiem, kas seko slavenībām, cenšoties tikt pie vienreizīgām fotogrāfijām, iegūst ne tikai honorārus, bet arī pamatīgas nepatikšanas. Slavas smagās nastas nomocītās slavenības laiku pa laikam saniknojas, kad publika apspriež viņu intīmo dzīvi, rakstus ilustrējot ar pikantām fotogrāfijām.

Tad fotomedniekus valkā pa tiesām, taranē ar automašīnām, sāk medīt viņus ar dažādiem ieročiem. Taču parasti tad arī mocības beidzas, jo paparaci, saņemot dažas skrambas vai tiesas piespriesto sodu par iejaukšanos privātajā dzīvē, sāk meklēt jaunu medījumu. Tomēr Todam Volesam nepaveicās. Viņa vārds bija pazīstams ar to, ka tas bieži tika pieminēts pēc skandāla, ko sarīkoja aktrise Rīza Viterspūna, apsoloties paparaci nogādāt aiz restēm. Aktrises meitas sestajā dzimšanas dienā, ko radinieki un gaviļniece atzīmēja Kalifornijas Disnejlendā, Voless sabojājis svētkus. Nesaņemot atļauju fotografēt svinības atklāti, viņš to centās darīt slepus, pa ceļam pagrūžot vienu bērnu, otram ar objektīvu iesitot. Kā tiek stāstīts, slavenību mednieka darbošanos pavadījusi necenzētu vārdu straume, kas tika adresēta aktrisei un citiem svinētājiem. Kad satrakojušos paparaci centās nomierināt divi izklaides parka darbinieki, viņš pielietojis fizisku spēku. Kā liecina tiesu dokumenti, darbiniekiem bijušas nopietnas traumas.

Aktrise nekavējoties iesniegusi prasību tiesā, vēloties sodīt nekauņu. Taču paparaci līdz tiesas spriedumam nenodzīvoja. Paziņojot pirmajā sēdē, ka ar foto un video materiāliem var pierādīt, ka nav vainīgs, Voless uz otro sēdi neieradās. Tiesnesis apsūdzēto slavenību mednieku izsludinājis, meklēšanā iesaistot pat policiju.

Toda Volesa līķi policisti atrada viņa dzīvoklī. Domas par apsūdzētā pašnāvību tika uzreiz noraidītas — asins peļķē guļošais ķermenis bija izkropļots līdz nepazīšanai, pat tā pazīšana bijusi apgrūtināta. Pašlaik mirušā identifikācijas slēdziens nav uzrakstīts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu