Arī dzīvniekiem vajadzīga palīdzība

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz ar lielā aukstuma atnākšanu Liepājas dzīvnieku patversmē ir palielinājies dzīvnieku skaits, ziņo laikraksts "Kurzemes Vārds".

Ceturtdien cilvēki tur nogādājuši trīs kaķus, pēc kuru uzvedības bijis skaidri noprotams, ka tie nav vis klaiņojošie pagalma minči, bet gan mājas kaķi. Viens tāds šonedēļ bijis atstāts arī uzņēmuma "EKO Kurzeme" darbnīcās. To stāstot, patversmes vadītāja skaidro, ka šajā aukstajā laikā patversmē dzīvnieki nesalst, jo ir apkure, taču palīdzība ir vajadzīga: joprojām tur nepieciešamas segas, veci mēteļi vai citas drēbes, ko izmantot, lai paklātu dzīvniekiem gulēšanai. Un tāpat dzīvnieki gaida dažādas rotaļlietas.

Ikviens, kurš vēlas palīdzēt dzīvniekiem, var šīs mantas nogādāt patversmē, kas atrodas Ezermalas ielā 11 (kontakttālrunis 63407318, 29685752). Lai palīdzētu patversmē mītošajiem dzīvniekiem, nākamajā sestdienā, 11. decembrī, veikalā "RIMI" notiks labdarības akcijas, kuras laikā ikviens varēs ziedot gan segas un citus apģērba gabalus, gan rotaļlietas, barību un citu dzīvniekiem nepieciešamo. Bet savu ziedojumu pamestajiem dzīvniekiem jebkurā laikā var iemest ziedojumu kastītē, kas atrodas tirdzniecības centra "Ostmala" veikalā "Dino Zoo centrs".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu