Londonas universālveikalā nosvinēja suņu kāzas (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Neparasta kāzu ceremonija notika slavenajā Londonas universālveikalā Harrods. Svinīgā gaisotnē un daudzu viesu klātbūtnē bija savienotas divu suņu sirdis.

Līgavas lomā bija Timija, Bichon Frize šķirnes kucīte, bet līgavaiņa - shitcu sunītis Mafins. Četrkājainie jaunlaulātie kāzu tērpos, kā jau tas pienākas, cēli nogāja pa eju starp sajūsminātajiem viesiem. Pāris dāvāja viens otram skūpstu, tad nobaudīja speciāli sagatavoto “kāzu torti”. Pēc tam karietē jaunais pāris aizbrauca.

Unikālās suņu kāzas bija viens no pasākumiem, kurus veikals Harrods organizēja akcijas ar nosaukumu “Anything Is Possible” (“Iespējams ir viss”) ietvaros. Šīs iniciatīvas mērķis ir demonstrēt praktiski bezgalīgās milzīgā veikala iespējas. Veikalā ir 330 dažādu novirzienu tirdzniecības nodaļas. Pakalpojumu klāsts ir vienkārši milzīgs. Var pasūtīt uzvalku pēc izmēriem, kurus iegūst ķermeņi skanējot, pamācīties kulinārijas mākslu pie šefpavāra, kā arī iegādāties kāzu tērpu savam mīļotajam sunim.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu