Kāda tipa pāris jūs esat? 2. Seksualitātes izrādītāji

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vai zināji, ka pastāv noteikti sievietes un vīrieša attiecību tipi? Pirmais tips — konkurenti. Otrā tipa pāri ir seksualitātes izrādītāji.

Skats no malas. Šis duets visu laiku ir ciešā fiziskā kontaktā. Pavadot ciemiņus, viņš apskauj mīļoto no mugurpuses un piekļauj sev klāt. Viesībās vienmēr sēž blakus, laiku pa laikam sieviete uzliek roku vīrietim uz gurna, savukārt viņš noskūpsta uz vaiga, un abi smiedamies stāsta, kā atvaļinājuma laikā Grieķijā piecu zvaigžņu viesnīcā nevienu rītu nav dabūjuši brokastis, jo nav tikuši laukā no gultas. Šķiet, abi burtiski demonstrē apkārtējiem savu mīlestību.

Iekšējā būtība. Patiesībā tā ir nevis mīlestība, bet īpašnieciska attieksme pret partneri, cenšoties nelaist citus tā tuvumā. Aktīvāk rīkojas un savu ķetnu parasti uzliek tāds vīrietis, kas nav pārliecināts par sevi un baidās no salīdzināšanas ar citiem. Savukārt šāda tipa sieviete ir infantila un šaubās par savu seksuālo pievilcību, tāpēc dedzīgi iesaistās spēlē, lai visi redzētu, cik stipri un patiesi viņu mīl.

Neapšaubāmi plusi. Īpašumtiesības patiešām izdodas nosargāt, un katrs pārī saņem atbalstu — otram pie rokas vai stutējoties pret stipru plecu ir vieglāk soļot pa dzīvi. Iespējams, laika gaitā jūs pārvarēsiet nepārliecinātību un atslābināsiet apskāvienu.

Kritiskās situācijas. Noslēgšanās pašiem savā guļamistabā: fiziskā kaisle jau zaudējusi pārsteidzošo asumu, turklāt uz partneri neviens cits acis nemet. Un rodas jautājums: ar ko gan vēl bez seksa var nodarboties vīrietis un sieviete? No atbildes ir atkarīga jūsu kā pāra nākotne. Ļoti gribētos doties pa iemīto taciņu — iegriezties kādā bārā, naktsklubā vai diskotēkā un atrast tur kompāniju, kurai atkal un atkal demonstrēt savu kaisli. Bet šādas neadekvātas izturēšanās dēļ tiekšanās vienam pēc otra ļoti ātri pāriet, kaisle noplok, un jums draud šķiršanās.

Ja nu ir bērni. Ja mazulis ir atbilde uz jautājumu — ko gan vēl mēs varētu pasākt? —, jaunais ģimenes loceklis saasina visas problēmas. Vīrietis sāk psihot: “Viņa dod priekšroku zīdainim, nevis man!” un piepildās partnera ļaunākais murgs: sieviete bērnam velta daudz vairāk uzmanības nekā vīram. Viņš apvainojas, ir greizsirdīgs, augiem vakariem pazūd čomu kompānijā un atriebībā laiž pa kreisi. Dažkārt šādā situācijā milzīgā stresa ietekmē jaunā māmiņa strauji kļūst pieaugusi un kaut kā mēģina tikt galā ar diviem zīdaiņiem. Bet daudz biežāk — pieprasa šķiršanos, jo jūtas pamesta un piekrāpta.

Kā uzlabot dzīvi. Pacentieties piešķirt dzīvei arī garīgu saturu — atrodiet kopīgas sarunu tēmas un aizraušanās. Piemēram, apmeklējiet simfoniskās mūzikas koncertus un pēc tam apspriediet dažādu izpildītāju stilu, nav aizliegts arī kritizēt visas skaistules no glancēto žurnālu vākiem, aprunāt paziņas un cept pīrādziņus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu