Graudiņa un Samoilova BPT "Elite16" turnīra Brazīlijā astotdaļfinālā piedzīvo zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova
Tīna Graudiņa (no kreisās) un Anastasija Samoilova Foto: Publicitātes foto

Latvijas sportistes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova sestdien Brazīlijā cieta zaudējumu profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Elite16" turnīra astotdaļfinālā.

Turnīrā ar devīto numuru izliktās latvietes ar 0-2 (16:21, 12:21) zaudēja Ķīnas pārim Sjue Čeņa/Sja Sjiņji (7.).

Latvietes piekāpās pretiniecēm visos rādītājos - uzbrukumā (10:13), blokā (1:2), servē (0:1) un pieļautajās kļūdās (7:3).

Graudiņa piecus no sešiem punktiem guva uzbrukumā, bet vienu - blokā, pieļaujot piecas kļūdas. Samoilova visus piecus punktus guva uzbrukumā, pieļaujot piecas kļūdas.

Graudiņa 11 uzbrukumos guva piecus punktus un četrreiz kļūdījās, kā arī pieļāva vienu kļūdu sešās servēs un bez kļūdām uzņēma piecas serves.

Samoilova 13 uzbrukumos piecreiz guva punktu un trīsreiz kļūdījās, vienreiz kļūdījās piecās servēs, kā arī vienā no 17 reizēm kļūdījās servju uzņemšanā.

Ķīnietēm Sjue piecus punktus guva uzbrukumā, divus - ar bloku un vienu - ar servi, bet pieļāva trīs kļūdas. Sja visus astoņus punktus guva uzbrukumā, ne reizi nekļūdoties.

Turnīrā Latvijas pāris izcīnīja devīto vietu un sakrāja 600 pasaules ranga punktu.

Jau ziņots, ka A grupā latvietes ceturtdien ar 1-2 (21:18, 19:21, 10:15) piekāpās pasaules ranga līderēm brazīlietēm Eduardai Lisboai un Anai Patrisijai Silvai, kuras turnīrā izsētas ar pirmo numuru, ar 2-0 (21:19, 21:17) pieveica francūzietes Klemensu Vjerā un Alinu Šamero (16.), kuras pārvarēja kvalifikācijas turnīru, un ar 2-1 (16:21, 21:15, 15:10) uzveica vācietes Svenju Milleri un Sinju Tilmani (8.).

Ar divām uzvarām trīs spēlēs Graudiņa/Samoilova apakšgrupā ierindojās otrajā vietā.

Martā Graudiņa/Samoilova Brazīlijā uzvarēja "Challenge" ranga turnīrā Resifē.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu