Kāda tipa pāris jūs esat? 4. Garlaicības māktie

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vai zināji, ka pastāv noteikti sievietes un vīrieša attiecību tipi? Pirmais tips — konkurenti. Otrā tipa pāri ir seksualitātes izrādītāji, trešie ir cīkstoņi.

Šoreiz par ceturtā tipa pāriem, par garlaicības māktajiem!

Skats no malas. Tu skaties un brīnies: “Pilnīgākā garlaicība! Ko viņi viens otrā atraduši?” Nekādas romantikas, nekādu pārsteigumu. Šķiet, abiem pat nav, par ko runāt. Visas sarunas ir tikai par sadzīvi — ko nopirkt, ko ēdīs vakariņās, kur brauks atvaļinājumā, kur likt jauno skapi. Bet — paskat! — viņš viņai brauc pakaļ uz darbu katru mīļu dienu, abi kopā dodas ceļojumos un ne mirkli neiedomājas, ka varētu arī citādi. Vai tiešām šie cilvēki ir laimīgi?

Iekšējā būtība. Jā, viņi ir laimīgi, jo attiecības abiem sniedz drošības un aizsargātības izjūtu. Nav nekā pamatīgāka par ikdienu — katru dienu ir jāgatavo ēdiens, jāiet uz darbu, jāatgriežas mājās pirms vakariņām, jādodas gulēt. Tas ir tik nomierinoši — ka blakus ir cilvēks, kas nodrošina stabilu sadzīvi.

Neapšaubāmi plusi. Jūs dzīvojat savā noslēgtajā un drošajā pasaulītē, un jums ir, kur patverties no dzīves vētrām.

Nākotnes izredzes. Labvēlīgas — jūs esat īsti draugi.

Kritiskās situācijas. Uz īsu laiku kā zibens spēriens vienu no partneriem var ķert nejauša tikšanās ar emocionāli atvērtu vai atklāti seksuālu personību. Otram ir ļoti grūti piedot sānsoli — šāda veida attiecībās tas ir ekvivalents nodevībai.

Ja nu ir bērni. Mazulis nostiprinās un atsvaidzinās jūsu attiecības, ienesīs tajās negaidītības un pārsteiguma elementus.

Kā uzlabot dzīvi. Lai kļūtu par ideālu pāri, jums tikai jāiemācās runāt par savām jūtām. Būt pilnībā atklātiem ir diezgan grūti, jo atkailināt dvēseli neļauj tās pašas bailes no nezināmā un nepatīkamiem pārsteigumiem, kuras liek patvērumu meklēt ikdienas rutīnā. Pirmais solis varētu būt kopīga grāmatu, filmu vai teātra izrāžu pārspriešana, kad, runājot par citiem, katrs domā sevi. Šādas tērzēšanas laikā ieteicama klusa, patīkama mūzika, kas mazinās emocionālo spriedzi un aizpildīs pauzes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu