Skaistule Naitlija tikusi pie savas otrās pusītes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Jaunajai britu aktrisei Keirai Naitlijai dzīve vienmēr bijusi smags pārbaudījums. Divdesmit gadus viņa nodzīvojusi briesmīgā murgā, ciešot no disleksijas, neveiklības un stiprā dzimuma uzmanības trūkuma. Neglītajā pīlēnā, kas nepārtraukti kaut ko apgāž vai sasit un kas vairāk atgādināja zēnu, neviens nespēja saskatīt skaistu sievieti.

Toties mūza viņu nepārtraukti pavadījusi aktrises karjerā — sešu gadu vecumā Keira tika pie sava personīgā aģenta, septiņu gadu vecumā sāka filmēties, bet piecpadsmit gadu vecumā notēloja karalienes Amidalas dubultnieci kosmiskās sāgas «Zvaigžņu kari» pirmajā epizodē. 18 gadu vecumā pēc lomas «Karību jūras pirātos» Keira tika dēvēta par uzlecošo Holivudas zvaigzni. Filmējoties kopā ar Džoniju Depu un Orlando Blūmu, Naitlija iekļuva pasaules iekārotāko sieviešu saraksta galvgalī.

Taču «superseksuālās» Keiras privātajā dzīvē gandrīz nekas nemainījās. Attiecības ar draugu Džemiju Dornanu nonāca strupceļā, bet visi citi jaunie cilvēki, kas sajūsminājās par aktrises attēlu uz ekrāna, pazuda tālēs zilajās uzreiz pēc pirmās tikšanās reizes.

Tomēr laime nekur nepazūd. Keirai beidzot ir izdevies atrast savu otro pusīti. Norūdot raksturu filmas «Domino» uzņemšanas laikā, kad viņai vajadzēja tēlot galvu mednieci un būt laukumā kopā ar Holivudas veterānu Mikiju Rūrku, kas jebkuram spēj apskaidrot, ko nozīmē patiesas ciešanas, Keira ar jauniem spēkiem metās meklēt savu vienīgo. Un atrada to.

«Pride & Prejudice».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu