Aksels Rouzs iesūdzējis Slešu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas «Guns N' Roses» solists Aksels Rouzs iesniedzis sūdzību pret savu bijušo grupas biedru Slešu, pieprasot tiesu apstiprināt dziedātāja īpašumtiesības uz «viņa paša radošajiem darbiem», vēsta «contactmusic.com».

Rouzs iesniedza prasību, atbildot uz Sleša pagājušā gada vasarā iesniegto sūdzību par to, ka Rouzs mainījis grupas dziesmu izdevēju, neapspriežot šo lēmumu ar bijušajiem grupas biedriem.

«Aksels vienmēr ir cītīgi strādājis, lai saglabātu grupas māksliniecisko integritāti, ļoti rūpīgi izvēloties, kam dot atļauju izdot «Guns N' Roses» dziesmas,» teikts Rouza advokāta paziņojumā, kas iesniegts līdz ar sūdzību.

Paziņojumā arī teikts, ka pagājušā gada oktobrī Slešs ieradies pie Rouza, lai piedāvātu noslēgt pamieru, un pajokojis par savas grupas «Velvet Revolver» dalībniekiem, nosaucot Dafu Makeganu par «vāja rakstura» cilvēku, bet Skotu Veilandu par «krāpnieku».

«Akselam žēl, ka nākas veltīt laiku un enerģiju šādiem jautājumiem, bet viņš jūt atbildību aizsargāt «Guns N' Roses» mantojumu un atklāt patiesību,» lasāms paziņojumā.

Kā ziņots, drīzumā «Guns N' Roses» gatavojas izdot jaunu albumu «Chinese Democracy» un šovasar domā uzstāties Roskildes mūzikas festivālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu