Kaprīzā Agilera «dresējusi» maskaviešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Krievijas naftas magnāts Suleimans Kerimovs uz sava naftas uzņēmuma 8. marta ballīti uzaicināja popdīvas Šakiru un Kristīnu Agileru. Dziedātājas pasākumā uzstājās 45 minūtes un katra par to saņēma tuvu miljonam dolāru.

Koncerta rīkotāji bija patīkami pārsteigti par latīņamerikāņu skaistules Šakiras nepretenciozitāti. Pie aukstuma nepieradusī dīva Maskavā ieradās, ģērbusies dūnu jakā un trušādas cepurē. Iekārtojusies viesnīcas «Балчуг Кемпинский» prezidenta apartamentos ar skatu uz Kremli, dīva ieslēdzās kopā ar savu draugu, kas amatu apvienošanas kārtībā ir arī viņas miesassargs. Nākamajā rītā pēc vieglām brokastīm Šakira, izrādot savu nopietno attieksmi, devusies uz mēģinājumu koncertzālē «Rossija». Līdztekus personīgajai apsardzei, zvaigznes «Lincoln» «visurgājējam» sekoja naftas kompānijas apsardze, kā arī Maskavas miliči.

Diemžēl ar otru popdīvu koncerta organizatoriem nepaveicās. Neņemot vērā honorāra lielumu, slavenā skandāliste Kristīna Agilera pamanījusies «dresēt» koncerta rīkotājus. Pēc dziedātājas prasības, viņa tika izmitināta viesnīcas «Mariott-Aurora» prezidenta numurā. Kāda cita zvaigznes prasība bija lieli augļu un minerālūdens krājumi viesnīcas numurā, kā arī limuzīns, kam jābūt pieejamam uzreiz pēc pirmā pieprasījuma. Ar šīm kaprīzēm koncerta rīkotāji tika galā bez sarežģījumiem.

Nepatikšanas sākās mēģinājumā, kad Agilera paziņoja, ka nav nogrimēta un tādēļ neizies uz  skatuves, lai gan zālē nav neviena skatītāja. Pasākuma administratoram vajadzēja sniegt viņai rakstiskas garantijas, ka telpās nav neviena fotogrāfa vai TV operatora. Pēc neliela apjukuma brīža, šo Kristīnas prasību izpildīja. Tomēr tāds pats izgājiens atkārtojās — šoreiz jau koncerta laikā. Ieraudzījusi, ka uzstāšanās laikā tiek filmēta no koncertzāles balkona, Agilera sāka kliegt, jo viņai nepatika rakurss, kādu bija izvēlējies operators.

Šakira un Agilera nav pirmās pasaulslavenās zvaigznes, ko uz saviem pasākumiem aicinājis Krievijas naftas magnāts Kerimovs. Pēc viņa lūguma Maskavā ir uzstājušās arī Kailija Minoga un Pinka. Šogad 8. marta koncerta vadītāja lomā bija uzaicināts aktieris Kristofers Lamberts, ko visa pasaule pazīst kā nemirstīgo kalnieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu