Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

FIFA nolēmusi piešķirt līdzekļus LFF mājas renovācijai

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ZZ1

Starptautiskā futbola federāciju asociācija FIFA Latvijas Futbola federācijai (LFF) šodien vēlā pēcpusdienā nolēmusi piešķirt līdzekļus LFF mājas renovācijai. Kā LFF prezidents Guntis Indriksons iepriekš informēja, LFF ir jau sākusi projekta izstrādi par saviem līdzekļiem, informē Mārtiņš Hartmanis, LFF preses sekretārs.

FIFA līdzfinansējums LFF ēkas Augšielā 1 renovācijai būs 400 tūkstoši eiro. Pēdējo nedēļu laikā tomēr nolemts nebūvēt trešo stāvu, bet gan paplašināt telpas ar piebūvi, kur atradīsies konferenču zāle un, iespējams, arī neliela futbola piemiņas telpa.

Plānots ka šā gada rudenī Latvijas Futbola federācijas ēkas renovācija būs pabeigta. Iespējams, svinīga renovētās ēkas atklāšana varētu notikt jau septembrī. Kā ziņots, lai saņemtu FIFA līdzfinansējumu, Latvijas Futbola federācijai bija jāsagatavo virkne dokumentu un tie jāiesniedz līdz 15.februārim, ko LFF arī paveica.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu