Nopērkamas vēl 37 fanu zonas biļetes uz «The Prodigy» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pāris nedēļu laikā kopš iepriekšpārdošanas sākuma nopirktas gandrīz visas biļetes uz 4. maijā paredzēto grupas «The Prodigy» koncertu, tāpēc par godu kolorītā Kīta Flinta trīsdesmit septītajai dzimšanas dienai, kas ir tieši šodien, tirdzniecībā nonākušas vēl 37 fanu zonas biļetes. Biļešu cena — 30 latu.

Kā jau iepriekš ziņots, 30. aprīlī pirms koncertiem Latvijā un Igaunijā «The Prodigy» uzstāsies Dortmundē uz slavenā festivāla «Mayday» galvenās skatuves. Uzreiz pēc tam grupa lidos uz Poliju, kur koncertu sniegs Katovicē, bet pēc tam — uz Latviju, lai 4. maijā uzstātos Ķīpsalas hallē. Pēc turnejas beigām «The Prodigy» dosies studijā ierakstīt jaunu albumu, tātad vismaz gadu viņus koncertējam neredzēsim.

Rīgā grupa ieradīsies prezentēt savu pēdējo albumu «Their Law: The Singles 1990–2005», tas nozīmē, ka koncertā būs dzirdamas visas labākās «The Prodigy» dziesmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu