Karsumam «hat-trick» un rezultatīva piespēle

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Monktonas «Wild Cats» trešajā pirmā raunda «play-off» spēlē ar 10:4 sagrāva Viktoriavilles «Tigres». Trīs vārtus un rezultatīvu piespēli «Wild Cats» sastāvā guva Mārtiņš Karsums, bet Oskaram Bārtulim četras rezultatīvas piespēles.

QMHL
Spēles gaitā Monktonas «Wild Cats» pārsvars bija nospiedošs. Metienu attiecība 67:19 Monktonas labā. Tomēr pirmais periods noslēdzās neizšķirti 2:2. 17.minūtē Oskars Bārtulis rezultatīvi piespēlēja, kad Monktona guva otros vārtus un izlīdzināja rezultātu.

Spēles liktenis izšķīrās otrajā periodā, kuru «Wild Cats» uzvarēja ar 5:2. 25.minūtē divu vārtu pārsvaru bija ieguvuši «Tigres», taču turpinājumā dominēja Monktona, gūstot piecus vārtus. Oskars Bārtulis izdarīja trīs rezultatīvas 29., 31. un 32.minūtē. Savukārt Mārtiņš Karsums 31. un 38. guva divus vārtus.

Trešajā periodā «Wild Cats» guva vēl Trīs vārtus. Mārtiņš Karsums bija precīzs 42.minūtē, bet 51. izdarīja rezultatīvu piespēli. Karsums tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Monktona sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2:1.

WHL
Otro zaudējumu «play-off» sērijā piedzīvoja Laura Dārziņa pārstāvētā Kelonas «Rockets». Šoreiz viņi ar 3:4 atzina Kūtenajas «Ice» pārākumu. Sērijā «Rockets» zaudē ar 1:2. Lauris Dārziņš rezultativitātes punktus neguva. Viņa lietderības koeficents +1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu