UEFA kausa 1/4 fināla Bukarestes klubu derbijā neizšķirts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē divu Rumānijas galvaspilsētas futbola klubu derbijā ceturtdien «Rapid» savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar «Steaua».

Tā bija pirmā reize Eiropas klubu turnīru vēsturē, kad savā starpā tikās divi Rumānijas klubi.

Rezultātu jau spēles ceturtajā minūtē atklāja «Steaua» pussargs Banels Nikolita. Neizšķirtu «Rapid» panāca otrā puslaika sākumā, kad precīzs bija rumāņu futbola veterāns Viorels Moldovans.

Uzvaru UEFA kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē vakar izcīnīja Šveices čempionāta līderi «Basel» futbolisti, kas savā laukumā ar 2:0 (2:0) pieveica Anglijas vienību «Middlesbrough».

Abus vārtus «Basel» guva pirmā puslaika izskaņā - 43.minūtē precīzs bija Matiass Delgado, bet vēl pēc brīža Davids Degens panāca 2:0.

UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēles notiks 6.aprīlī.

Uzvaras UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs ceturtdien izcīnīja Vācijas kluba «Schalke 04» un Spānijas vienības «Sevilla» futbolisti.

«Schalke 04» vakar savā laukumā atspēlējās no 0:1 un ar 3:1 pieveica Bulgārijas klubu Sofijas «Levski», kas maču pabeidza mazākumā.

Spēles sākumā Daniels Borimirovs vadībā izvirzīja «Levski», kas jau 35.minūtē palika mazākumā - par otro brīdinājumu no laukuma tika noraidīts Sofijas kluba franču pussargs Sedriks Bardons.

Vairākumu otrajā puslaikā veiksmīgi izmantoja «Schalke 04» futbolisti, gūstot trīs vārtus. Uzreiz pēc pārtraukuma Gustavo Varela panāca neizšķirtu, bet vēlāk Linkolns un Džeralds Asamoa nodrošināja Vācijas komandai uzvaru ar 3:1.

«Sevilla» vakar savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 (1:1) uzvarēja Krievijas komandu Sanktpēterburgas «Zeņit», kas spēli beidza deviņu spēlētāju sastāvā.

Mača 15.minūtē Havjers Saviola vadībā izvirzīja mājiniekus «Sevilla», taču pirmā puslaika beigās Aleksandrs Keržakovs izlīdzināja rezultātu.

53.minūtē Peps Luiss Marti atjaunoja mājinieku pārsvaru, astoņas minūtes pirms mača beigām Saviola guva savus otros vārtus mačā, bet cīņas beigās Adriano Koreija nodrošināja Spānijas klubam pārliecinošu uzvaru 4:1.

«Zeņit» rindās mačā sarkanās kartītes nopelnīja Ēriks Hāgens un Andrejs Aršavins.

UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfināla atbildes spēles notiks 6.aprīlī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu