Kalvītis: Saeimas vairākumam nav ideoloģisku pretrunu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Tā kā pašlaik Saeimā opozīcija ir ļoti sadrumstalota, valdībai svarīgākajos balsojumos nebūs problēmu nodrošināt vairākumu. Šādu pārliecību svētdienas vakarā intervijā telekompānijai LNT pauda premjers Aigars Kalvītis (TP).

Kalvītis uzskata, ka Saeimas vairākumam ideoloģisku pretrunu nav, kas arī būs viens no faktoriem, kāpēc mazākuma valdībai nebūs problēmu nodrošināt stabilu atbalstu Saeimā.

Jautāts, vai ir panākta vienošanās par apvienības «Tēvzemei un Brīvībai» /LNNK atbalstu valdībai, premjers sacīja, ka «tēvzemieši» līdz šim ir bijuši konstruktīva opozīcija un viņš cer, ka tāda tā arī paliks. Kā valdības vadītājs Kalvītis solīja mēģināt turpināt uzturēt labas attiecības ar labējo opozīciju, arī ar partiju «Jaunais laiks» (JL), kas šajā nedēļā pameta Kalvīša valdību, atstājot to mazākumā. Savukārt ar kreiso opozīciju Kalvītis nesadarbojoties, jo neesot tādas vajadzības.

Minot nozīmīgākos darbus, ko valdība iecerējusi paveikt vēl līdz Saeimas vēlēšanām šā gada rudenī, Kalvītis nosauca Nacionālā attīstības plāna pieņemšanu un iedzīvotāju vispārējās ienākumu sākumdeklarēšanas ieviešanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu