Visticamāk, ka par Krievijas izlases galveno treneri kļūs Hidinks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc šī gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra par Krievijas futbola izlases galveno treneri, visticamāk, kļūs Nīderlandes speciālists Gūss Hidinks.

Kā pirmdien paziņoja pats 59 gadus vecais treneris, kas pašlaik strādā ar Austrālijas izlasi un savas valsts klubu Eindhovenas PSV, jau tagad notiekot pārrunas ar Krievijas pusi.

Hidinks jau pagājušajā mēnesī paziņoja, ka atstās PSV.

«Mēs strādājam pie kontrakta sīkākajām detaļām un, kad tas tiks izdarīts, es viņiem pievienošos,» pirmdien paziņoja Hidinks.

Kā norādīja Hidinka aģents, līgumu plānots parakstīt uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz tikpat ilgu laiku (2+2).

Kā zināms, Krievijas izlasei neizdevās iekļūt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas šogad no 9.jūnija līdz 9.jūlijam norisināsies Vācijā.

Hidinks Austrālijas izlasē, kurai pēc 24 gadu pārtraukuma izdevās iekļūt Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, strādā nepilnu slodzi un jau ir informējis šīs valsts futbola vadību par iespēju atstāt darbu.

PSV aizvadītās nedēļas nogalē 19.reizi triumfēja Nīderlandes čempionātā, bet Hidinka vadībā komanda to izdarījusi sešas reizes.

Ar Hidinku kā galveno treneri līdz Pasaules kausa izcīņas pusfinālam savulaik aizcīnījās Nīderlandes un Dienvidkorejas izlases.

Krievijas izlase bez galvenā trenera ir kopš pagājušā gada novembra, kad amatu atstāja Jurijs Sjomins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu