Keita Mosa noslēgusi līgumu ar «Calvin Klein»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Supermodele Keita Mosa noslēgusi 500 000 sterliņu mārciņas (505 500 latu) vērtu līgumu ar «Calvin Klein» - kompāniju, pateicoties kurai pirms 14 gadiem sākās viņas veiksmīgā karjera, informē «contactmusic.com».

Mosa noslēdza ienesīgo vienošanos ar amerikāņu modes namu, lai šoruden piedalītos viņu jaunajā reklāmas kampaņā kopā ar īru modeli Džeimiju Dornenu, kurš nesen pašķīrās no aktrises Keiras Naitlijas.

«Keitai un «Calvin Klein» zīmolam ir sena kopīga vēsture, un šķita dabiski tos atkal apvienot jaunai džinsu reklāmas kampaņai. Tajā tiks izcelta seksīgā, foršā Keitas un «Calvin Klein» būtība,» stāstīja «Calvin Klein» radošais direktors Febiens Barons.

«Calvin Klein» reklāmas 1992.gadā padarīja Mosu par supermodeli, un tagad viņa pelna apmēram 4,5 miljonus sterliņu mārciņu gadā.

Par spīti izskanējušajiem pieņēmumiem, ka modes industrija uzgriezīs Mosai muguru sakarā ar pagājušā gada narkotiku lietošanas skandālu, jaunais darījums ievērojami palielinās viņas ienākumus.

Klīst baumas, ka arī «Burberry» - viena no kompānijām, kas pēc skandāla atteicās turpināt strādāt ar Mosu - dedzīgi vēlas sadarbību atsākt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu