Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis

Anrī spēlēšot Madrides «Real»

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Spānijas futbola gigantu Madrides «Real» nākamajā sezonā trenēs Karloss Ančeloti, bet komandas sastāvu pastiprinās angļu kluba «Arsenal» uzbrukuma līderis francūzis Tjerī Anrī, ziņo spāņu radiostacija «Cadena Ser».

«Cadena Ser» tiek uzskatīta par vienu no uzticamākajiem informācijas avotiem Spānijā, un šī radiostacija ceturtdien vēstīja, ka itāliešu giganta «AC Milan» galvenais treneris Ančeloti piekritis «nākamo sezonu pievienoties komandai».

Paredzams, ka oficiāli ar abiem komandas jaunieguvumiem sabiedrība tiks iepazīstināta nākamajā nedēļā.

Tāpat «Cadena Ser» vēsta, ka Anrī, visticamāk, nākamajā sezonā spēlēs Madrides «Real». Anrī uz Madrides klubu varētu pāriet, ja «Arsenal» izdosies šogad triumfēt UEFA Čempionu līgā.

Madrides «Real» decembra sākumā no amata atlaida komandas galveno treneri brazīlieti Vanderleju Lušemburgu, un kopš tā laika komandu trenē bijušais dublieru vienības vadītājs Huans Ramons Lopess Karo.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu