Baltijas hokejistiem neveiksmīgi sācies pasaules čempionāts 1.divīzijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tallinā sācies 1.divīzijas Pasaules čempionāts hokejā B grupā. Pirmajā dienā tika aizvadītas trīs spēles. Uzvaras izcīnīja Polija un Austrija.

Pirmajā dienas mačā Lietuvas izlase tikās ar Nīderlandes hokejistiem. Spēle noslēdzās ar neizšķirtu 3:3 (2:0, 0:1, 1:2). Neveiksmīgs lietuviešiem izvērtās spēles trešais periods. Vēl 2 minūtes pirms mača beigu signāla Lietuva atradās vadībā 3:1, bet Nīderlandes hokejisti, nomainot vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, spēja ne tikai samazināt rezultāta starpību, bet arī panākt neizšķirtu. Trešos izšķirošos vārtus holandieši guva pus minūti pirms spēles beigām.

Lietuvas izlasē spēlē «Liepājas Metalurgs» šīs sezonas spēlētāji Darius Lelens, Darius Pliskausks un Rolands Aliukonis. Tieši Lelens, spēlējot vairākumā, atklāja spēles rezultātu.

Otrajā mačā mājinieki piekāpās Polijai 1:3 (0:2, 1:1, 0:0). Polijai spēles gaitā bija lielāks pārsvars, par ko liecina arī izdarīto metienu skaits 42:26 par labu viesiem.

Dienas pēdējā spēlē Austrijas hokejisti atstāja sausā Horvātijas izlasi, uzvarot 6:0 (1:0, 4:0, 1:0).

Pirmdien Francijā sāksies arī A grupas spēles. A grupā bez mājiniekiem piedalās arī Lielbritānija, Vācija, Ungārija, Izraēla un Japāna.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu