Pīts Dohertijs nofotografēts, injicējot sev un kādai fanei narkotikas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu tabloīdā «The Sun» publicētas fotogrāfijas, kurā skandalozais mūziķis Pīts Dohertijs redzams, injicējot sev un kādai meitenei heroīnu.

Grupas «Babyshambles» dziedātājs nofotografēts, kad viņš injicē heroīnu kādai glītai meitenei, kura bezsamaņā guļ uz grīdas viņa virtuvē.

Citā attēlā dziedātājs redzams, injicējot narkotikas pats sev, kamēr kāda meitene viņam palīdz, ar rokām aizstājot žņaugu.

Bezsamaņā guļošā meitene esot kāda Dohertija fane, kas bieži apmeklē viņu dzīvoklī. Kamēr mūziķis ar draugiem gatavojuši sev kārtējo narkotiku devu, viņa pamesta guļot uz grīdas.

Vēl citā fotogrāfijā mūziķis smēķē kokaīnu, bet asinīm notraipītās rokas liecina par viņa atkarību.

Fotogrāfijas kāds mūziķa draugs uzņēmis nesen Dohertija dzīvoklī Heknijā, Londonā.

Vienā no fotogrāfijām redzama arī supermodele Keita Mosa, kura apreibusi un izspūrusi guļ gultā. Viņa pagājušā gada rudenī ārstējās narkomānu rehabilitācijas centrā un apgalvoja, ka izšķīrusies no Dohertija viņa atkarības dēļ.

Zinātāji stāsta, ka 32 gadus vecā modele tomēr slepus tiekas ar Dohertiju, neraugoties uz apgalvojumiem par šķiršanos, taču, kad uzņemtas fotogrāfijas ar meiteni, viņa neesot bijusi klāt.

«Viena lieta, ka viņš sevi nogalina, bet injicēt jaunai meitenei, kamēr viņa guļ uz grīdas, ir negods. Viņam būtu jābūt cietumā,» izteicās zinātājs, par Dohertija attiecībām ar Mosu piebilstot: «Keita un Pīts nekad tā arī nav izšķīrušies. Un jo ilgāk viņa ir ar viņu kopā, jo lielāka ir bīstamība, ka viņa atkal pievērsīsies narkotikām.»

Kā ziņots, pagājušajā nedēļā Dohertijs jau sesto reizi pēdējā pusgada laikā tika arestēts par narkotiku glabāšanu - tikai dažas stundas pēc tam, kad tiesnesis pavēlēja viņam iesaistīties 18 mēnešus ilgā rehabilitācijas programmā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu