Ar atvadu maču futbolista karjeru beidz Alans Šīrers

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar atvadu spēli ceturtdien savu futbolista karjeru oficiāli beidza Anglijas kluba Ņūkāslas «United» leģenda Alans Šīrers. 35 gadus veco bijušo Anglijas izlases kapteini atvadu mačā ar ovācijām «St James' Park» arēnā sveica vairāk nekā 50 000 cilvēku.

Šajā spēlē Šīrera izveidotā komanda tikās ar Skotijas čempioniem «Celtic». Ceļgala traumu ārstējošais Šīrers laukumā komandu kopā ar saviem trim bērniem izveda spēles sākumā, uzsāka maču, bet jau pēc 14 sekundēm laukumu pameta.

Mača kompensācijas laikā, kad rezultāts bija neizšķirts 2:2, Šīrers atgriezās laukumā, turklāt kārtējo reizi tieši viņa sitiens izšķīra spēles likteni. Ar pēdējo sitienu šajā spēlē Šīrers, precīzi realizējot 11 metru soda sitienu, nodrošināja savai komandai uzvaru.

Ņūkāslas klubam Šīrers pievienojās 1996.gadā, kad «United» viņu no Blekbērnas «Rovers» iegādājās par 15 miljoniem mārciņu - tā laika pasaules transfēru rekordu. «United» labā viņš guvis 206 vārtus, kas ir kluba rekords.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu