Keita Mosa izģērbjas meitas dēļ

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bbc.co.uk

32 gadus vecā britu supermodele paziņojusi, ka drīzumā beigs karjeru, taču pirms tam darīs visu, lai materiāli nodrošinātu savu mazgadīgo meitu.

«Mana meitiņa Lila Greisa ir visdārgākais, kas man ir,» atzīstas angļu skaistule, «viņas nākotnes nodrošināšana ir mans pienākums.» Lai papildinātu ģimenes bankas rēķinus, kas krietni tika patukšoti laikā, kad Keita Mosa ārstējās no narkotisko vielu atkarības, supermodele piekrita kaila reklamēt fotoaparātus.

Runā, ka Keita par šo fotosesiju saņēmusi 2,8 miljonus dolāru lielu honorāru. Tiesa gan, modelei nekad nav bijušas problēmas vai aizspriedumi kailai stāties kameru priekšā, jo, kā uzskata Mosa, darbs ir darbs, vienalga — ar vai bez drēbēm. Vēl viens ienākumu avots būs apģērbu līnija ar Keitas Mosas vārdu, ko modele drīzumā varētu sākt izlaist. Bijusī Džonija Depa sieva 2002. gada 29. septembrī dzemdēja meitu Lilu Greisu no sava tālaika drauga Džefersona Heka, savukārt pērn septembrī Mosa salaulājās ar rokmūziķi Pītu Dohertiju no grupas «Queens Park Rangers».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu