Anrī par palikšanu «Arsenal» lems līdz jūnija sākumam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola kluba «Arsenal» uzbrukuma līderis francūzis Tjerī Anrī līdz Pasaules kausa finālturnīram izlems, vai paliks Londonas kluba rindās. Kā trešdien paziņoja Anrī, UEFA Čempionu līgas finālmača iznākums viņa lēmumu par palikšanu vai aiziešanu no «Arsenal» neietekmēs.

«Viss, ko varu pateikt, ir tas, ka lēmumu pieņemšu ļoti drīz,» trešdien teica «Arsenal» kapteinis. «Patiesībā vēl pirms pasaules kausa izcīņas finālturnīra.»

«Arsenal» galvenais treneris Arsēns Vengers savukārt norādīja, ka ļoti vēloties, lai Anrī paliekot komandā.

Anrī «Arsenal» klubam pievienojās 1999.gadā, bet viņa pašreizējais līgums ir noslēgts līdz 2007.gada jūnijam.

«Mēģināšu ar viņu [Anrī] runāt, jo man ir jāgatavojas nākamai sezonai,» trešdien teica Vengers. «Mums ir jauna komanda. Jūtu, ka vienība progresē un tai ir liela nākotne. Mums ir vajadzīgs Tjerī Anrī, jo viņam šeit ir liela ietekme.»

Cerību, ka komandas kapteinis paliks sastāvā, izteica arī «Arsenal» pussargs Fredrīks Jungbergs. «Ko lai pasaka tādu, kas vēl nav pateikts?» par Anrī jautāja zviedru pussargs. «Viņš ir pasakains spēlētājs. Protams, ka gribam, lai viņš paliek [komandā].»

Pēc UEFA Čempionu līgas finālmača Anrī atzina, ka darījis visu iespējamo, lai komanda vinnētu, tomēr ar to bijis par maz.

«Jā, iespējas [gūt vārtus] man bija, bet es visu laiku biju viens pret pieciem pretspēlētājiem,» teica francūzis. «Es šajā mačā atdevu visus spēkus, Sols [Kembels] atdeva visus spēkus, Fredijs [Jungbergs] atdeva visus spēkus. Tas bija patiešām grūti.»

«Es skatījos uz pulksteni un domāju, kaut tas nevarētu iet uz priekšu ātrāk,» pēc finālmača piebilda «Arsenal» kapteinis. «Šī ir pirmā reize manā karjerā, kad jūtos tik iztukšots. Jūtos pārguris. Manī vairs nekas nav palicis.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu