Vai Sanktpēterburga tiks aizstāta ar Kazaņu?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules 2007. gada hokeja čempionāta organizatoru komiteja joprojām nav pieņēmusi galēju lēmumu par sacensību norises vietu. Iespējams, ka Sanktpēterbuga kā norises vieta tiks aizstāta ar Tatarstānas galvaspilsētu Kazaņu.

Mazāk kā gadu pirms čempionāta sākuma joprojām Krievijā norisinās diskusijas par čempionāta norises vietu. Skaidrība ir par to, ka vismaz divām grupām būtu jāspēlē Maskavā, kur acīmredzot spēlēs Krievijas izlase.

Sākotnēji kā otrā norises pilsēta tika minēta Sanktpēterburga, tomēr čempionāta organizatori, saskaņā ar «Sport-ekspress» informāciju, vēl apsver iespēju mainīt norises vietu. Kā alternatīva tiek minēta Tatarstānas galvaspilsēta Kazaņa, kurā jau ir uzbūvēta halle ar 10 000 skatītāju vietām, bet tuvākajā laikā plānots atvērt vairākas augstākās klases viesnīcas.

Kā laikrakstam infromēja Krievijas hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks, «pilsētas vadība ir piedāvājusi šādu risinājumu un mēs redzam, ka Tatarstānā var tikt sarīkoti šāda līmeņa turnīri. Tomēr pagaidām nesteigsimies ar secinājumiem.«

Pastāv liela iespēja, ka Latvijas izlasei čempionātā nebūs jāspēlē Maskavā un šādā gadījumā Sanktpēterburga būtu krietni izdevīgāka vieta. Līdz Sanktpēterburgai no Rīgas ir apmēram 570 kilometru, kamēr līdz Kazaņai būtu jābrauc apmēram 1700 kilometru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu