MTV «The VJ Search» atlasē lielākā daļa slavenību palikušas «aiz borta»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Liene Brunzete

Trīs dienas  tirdzniecības centrā «Mols» notika sīva cīņa par iekļūšanu MTV «The VJ Search» atlases finālā. Nu finālisti ir noskaidroti — par divām VJ vietām «MTV Latvija» ēterā tālāk cīnīsies 12 jaunieši: astoņas meitenes un četri puiši.

Finālā iekļuvuši: Anita Altmane, Ketija Dombrovska, Agnese Griķe, Jānis Strapcāns, Linda Kalniņa, Ivars Lazdiņš, Agnese Lejiņa, Miks Ozoliņš, Anna Rozīte, Žanete Skarule, Jānis Šnikvalds un Anete Vitka. Nākamais pārbaudījums šos jauniešus gaida 20. jūnijā, kad visi dosies uz Viļņu, kur strādās studijā, uzvarētāji būs zināmi 30. jūnijā. MTV «The VJ Search» atlasē lielākā daļa slavenību palikušas «aiz borta».

«MTV nemeklē pazīstamas un jau slavenas sejas, MTV meklē aizrautīgus cilvēkus ar lielisku raksturu un degsmi, galvenais mums ir sajūta, ka cilvēks patiešām vēlas strādāt MTV,» par atlases kritērijiem stāsta «MTV Latvija» direktore Liliāna Ozoliņa.

Darbam MTV bija pieteikušies arī jau sabiedrībā pazīstami cilvēki: mūziķus «The VJ Search» atlasē pārstāvēja «Z-Scars» bundzinieks un «Zelta zivtiņas» seriāla varonis Alex, īstajā vārdā Mārtiņš Opmanis, Lauris Reiniks, grupas «Double Faced Eels» solists Marka, Lily, Meldra, «Borowa MC» solists Aigars, Aisha, kā arī ļoti daudzi bijušie «Talantu fabrikas» dalībnieki.

Jaunie un jau atzītie Latvijas talanti MTV «The VJ Search» žūriju centās pārsteigt dažādos veidos — ar atkailināšanos, dziedāšanu, pašu sacerētiem dzejoļiem par sevi, dažādu dzīvnieku attēlošanu un asprātībām. Daudzi centās runāt daudz un ilgi, arī pēc vairākkārtējiem žūrijas aizrādījumiem par laika pārsniegšanu. Katram dalībniekam atlases pirmajā kārtā bija dotas tikai divas minūtes laika, lai atstātu neizdzēšamu iespaidu uz MTV žūriju. Dažiem tas izdevās ļoti labi arī divās minūtēs. Pēc pirmajām divām atlases dienām otrajā atlases kārtā iekļuva 36 dalībnieki.

Otrajā atlases kārtā katram dalībniekam bija vairāk laika, lai pastāstītu gan par sevi, gan nolasītu jau iepriekš sagatavotu ziņu. Liels bija dalībnieku pārsteigums, kad otrajā atlases kārtā žūrija sāka runāt angliski, bet dalībnieki no situācijas izgāja ļoti labi — galu galā  ne Robijs Viljamss, ne P. Diddy latviski nesaprot.

www.zeltazivtina.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu