Mels Gibsons savrupmāju pārdod Spīrsas dēļ

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kino veterāns Mels Gibsons, kas pērn nopelnīja 185 miljonus dolāru, tādējādi ieņemot godpilno trešo vietu žurnāla «Forbes» izveidotajā visvairāk pelnošo zvaigžņu sarakstā, nolēmis pārdot savu Kalifornijas mājokli. Aktiera ekskluzīvo savrupnamu var iegādāties ikviens, kam ir 18 miljoni dolāru.

Gibsons neslēpj, ka pārdod māju kaimiņienes Spīrsas dēļ, pie kuras nama vārtiem vienmēr sapulcējies prāvs bariņš nepazīstamu ļautiņu. Britniju šā gada laikā jau vairākkārt apmeklējusi gan policija, gan ģimenes konsultanti, turklāt viņu ik uz soļa vajā fani un paparaci. «Cilvēki vienmēr vazājas gar vārtiem, un viņš [Gibsons] ir noraizējies par savu bērnu drošību,» laikrakstam «Sydney Daily Telegraph» atklājis kāds cilvēks. Galu galā slavenību bērni ir labs ķēriens ne vienam vien ļaundarim, jo tieši zvaigznes spēj maksāt milzīgas izpirkuma naudas.

Gibsons ar sievu Robinu un viņu septiņiem bērniem pārvāksies uz rančo Santa Monikas kalnu pakājē. Mājoklis atrodas netālu no Mela par 3,7 miljoniem dolāru uzceltās katoļu baznīcas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu