Džonijs Deps skūpstās labāk par Orlando Blūmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apburošā aktrise Keira Naitlija apgalvo, ka Džonijs Deps skūpstās labāk nekā Orlando Blūms.

Ir pilnīgi droši, ka 21 gadu vecā skaistule to saka pēc savas personīgās pieredzes — filmas «Karību jūras pirāti» sīkvela uzņemšanas laikā Naitlijai bija jāskūpstās gan ar Depu, gan ar Blūmu.

Nedēļas sākumā tabloīdu uzmanības lokā bija Orlando Blūms, kas slavēja Keiras fantastisko skūpstīšanās tehniku, sakot: «Viņa lieliski skūpstās, kā arī ir jauka un ļoti jautra sieviete. Viņa ir apburoša.»

Tomēr šķiet, ka Naitlija par savu partneri nav tik augstās domās. Atbildot uz žurnāla «InStyle» uzdoto jautājumu, kurš no filmas partneriem skūpstās labāk, viņa atbildēja: «Pilnīgi noteikti — Džonijs Deps nebija slikts.»

Kaut arī Orlando Blūms nebeidza slavēt Keiras skūpstīšanās tehniku, viņš piebilda, ka, saskaroties ar filmas «Lepnums un aizspriedumi» zvaigznes lūpām juties dīvaini, jo viņi ir ļoti labi draugi. «Filmēties skūpstu ainās ir nedaudz dīvaini. Neatstāj sajūta, ka tas viss tiek tēlots,» stāstīja aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu