Nomā vīrieti, nomā sievieti... Par iepazīšanās dienestiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Attiecībām vajadzīgs laiks. Lai cik dīvaini tas skanētu, bet varbūt ērtāk uz kādu brīdi vēlamo partneri nomāt? Izmantojot ātrāko un ērtāko uzziņas līdzekli — internetu —, ielūkojos portālā «uznomu.lv». Tajā uzrādīts arī pakalpojuma veids — vīrs uz nomu.

Šā pakalpojuma firmas vadītāja Lidija Vojevodina teic: — Mūsu dienests strādā otro gadu, pašlaik gan mums ir īss pārtraukums, taču jūnija nogalē darbu turpināsim. Pie mums pastāvīgi strādā kādi 10 vīrieši, viņi palīdz sievietēm visdažādākajos saimnieciskajos darbos, apsardzē un arī dāmu pavadīšanā uz izrādēm, saviesīgiem vakariem. Cena stundā — sākot no 15 latiem.

No Rīgas iepazīšanās klubiem šo pakalpojumu piedāvā SIA «Meet me». Tās līdzīpašniece Lolita Sedola stāsta: — Iepazīšanās klubiem ir grūtības ar vīriešu piesaisti, vieni ir pārāk kautrīgi, otri — nekaunīgi. Viņi uzskata, ka šāda veida klubos var pieprasīt seksuālus pakalpojumus. Vientuļajām sievietēm piedāvājam arī vīru uz nomu. Mums ir trīs precējušies vīrieši vecumā no 40 līdz 45 gadiem, viņiem šis vīra darbs dod papildu ienākumus. Protams, kuram gan nav cilvēcisko vājību.

Dažkārt izpalīgam dāma arī iepatīkas un viņi iesāk romantiskas attiecības. Par to tikai jāpriecājas. Atceros gadījumu, kad kādas labi situētas kundzes bijušais vīrs, aiziedams dzīvot pie citas, privātmājas dārzā bija noracis svarīgu ģimenes relikviju. Lai to atrastu, kundze lūgusi pat zīlnieces pakalpojumus, taču apslēpto neatrada. Tad pie viņas devās mūsu kluba vīrietis uz nomu. Varat iedomāties — ziemā ar lauzni kapāt sasalušo zemi… Viņš pārmeklēja vai visu dārzu, līdz atrada. Pārdzīvojumu laiks dāmu ar vīru uz nomu satuvināja, un viņi kļuva labi draugi.

Ir arī vientuļie vīrieši, kam nepieciešama sievietes palīdzība. Reiz pie mums vērsās depresijas nomākts kungs, vecumā ap 47 gadiem. Viņš pēc 27 kopdzīves gadiem bija atstāts ar suni lielā, plašā dzīvoklī. Naktīs nespēja gulēt. Tad viņam izpalīdzēja mūsu kluba sieviete uz nomu, kura vakaros kungam mazgāja veļu, gludināja un veica citus saimnieciskus darbus. Pamazām viņi sāka draudzēties.

Klubs «Meet me» piedāvā sievietēm arī pavadoņus — galantus, inteliģentus un izskatīgus vīriešus uz izrādēm, koncertiem, saviesīgiem vakariem. Par stundu — 10 lati, nākamā stunda — jau tikai 5 lati.

(Publicējam raksta «Kur un kā rast mīlošo sirsniņu?» fragmentu.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu