Cinovska ir neizpratnē par Paula paziņojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Režisore un producente Žaklīna Cinovska ir sašutusi un neizpratnē par komponista un deputāta Raimonda Paula vakar pēkšņi pausto paziņojumu, ka viņš norobežojas no sadarbības mūzikla «Tā es tevi mīlēšu» tapšanā.

«Mūzikla «Tā es tevi mīlēšu» pirmizrāde bija paredzēta š. g. 20. jūlijā, par ko iepriekš vienojāmies ar komponistu R. Paulu mutiskā sarunā, klāt esot mūzikla libreta autoram — dramaturgam J. Jurkānam, muzikālajam vadītājam J. Vaivodam, scenogrāfam M. Vilkārsim, operas solistei K. Zadovskai, aktierim Varim Vētram, kā arī producentu grupas «Bretini» direktorei Kristīnei Sangovičai. No šodienas bija paredzēts sākt reklāmas kampaņu lielākajos Latvijas medijos, taču pēc R. Paula vakardienas paziņojuma, tā ir apturēta uz nenoteiktu laiku. Esmu dziļā neizpratnē par notiekošo, jo R. Pauls mani par saviem iebildumiem nav informējis personīgi un par tiem es uzzināju no citām personām,» — tā Žaklīna Cinovska.

Jūnija beigās bija sācies mūzikla «Tā es tevi mīlēšu» aktīvākais darba posms ar ģenerālmēģinājumiem un tērpu provēm. Taču septiņpadsmit dienas pirms pirmizrādes sakarā ar R .Paula pēkšņo paziņojumu svarīgākie darbi ir apturēti.

Pēc presē izskanējušā R. Paula argumenta par pasākuma apšaubāmo kvalitāti, Žaklīna Cinovska ir izbrīnīta, jo iepriekšējo sarunu laikā ar R. Paulu viņi vienojušies veidot šo mūziklu augstā kvalitātē, piesaistot tikai profesionāļu komandu, tādējādi pierādot, ka šis žanrs arī Latvijā ir profesionāls. «Man ir ļoti žēl, ka izskan kritika par darbu, kas vēl nav redzēts, līdz ar to noniecinot visas radošās komandas gada darbu,» piebilst Ž. Cinovska.

Tā kā šim projektam ir lielas saistības un atbildība dažādu institūciju priekšā, par tā tālāko attīstību nav iespējams izlemt uzreiz, tāpēc par to Ž. Cinovska informēs turpmāko dienu laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu