Cinovska: «Pauls ir mani apmelojis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Jau ziņojām, ka Raimonds Pauls presē izteicis savu neapmierinātību ar to, ka Žaklīna Cinovska bez viņa atļaujas izmantot mūziku strādā pie mūzikla «Tā es tevi mīlēšu».

«Es neesmu devis atļauju izmantot manu mūziku un norobežojos no šā uzveduma,» aģentūrai LETA sacīja Pauls, uzsverot: viņam esot nepieņemami, ka muzikālā izrāde, kas notiks Nacionālajā teātrī, tiek reklamēta ar viņa vārdu.

Komponists uzskata, ka uzveduma autore Cinovska, izmantojot viņa mūziku, rīkojas nelikumīgi.

Mūzikla režisore Žaklīna Cinovska presei teica, ka ir neizpratnē par šādu Raimonda Paula paziņojumu, jo maestro ir ticies ar režisori un visu uzveduma radošo grupu un nav iebildis pret mūzikla veidošanu. Žaklīna Cinovska portālam «Apollo» teica, ka Raimonds Pauls ir viņu apmelojis, presē paziņodams, ka viņa Paula mūziku izmanto nelikumīgi.

Kad šie paziņojumi jau bija izskanējuši presē, telefonsarunā ar Cinovsku Pauls teicis: «Viss šis balagāns ir jāpārtrauc!»

Uz «Apollo» jautājumu, kas tam par iemeslu, Žaklīna Cinovska teic, ka viņai ir nojauta, kāpēc Pauls tā rīkojas, bet to viņa presei nevar izpaust. Cinovska ir uzrakstījusi Paulam vēstuli un gaida maestro atbildi, no kuras būs atkarīgs, vai darbs pie mūzikla tiks turpināts vai ne. Ja arī darbs pie mūzikla tiks turpināts, iekļauties paredzētajos termiņos vairs nebūs iespējams, jo mēģinājumu plāni ir izjaukti, saka Cinovska.

Arī visa radošā grupa, kura šodien ir pulcējusies uz mēģinājumu ir neizpratnē un gaida Paula atbildi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu