Kā pieķert neuzticīgo sievu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evijas Rozes zīm.

Nav obligāti, ka viņš par to uzzinās, paša gultā atrodot kādu svešinieku. Vai strīda laikā to izdzirdēs no savas sirdspuķītes, lai gan pēc tam viņa nožēlos savu atzīšanos. Vai no kādas savas draudzenes paziņas, kurai ārkārtīgi niez mēle.

Tomēr prakse liecina, ka visbiežāk neuzticīgās pieķert palīdz pavisam citas lietas, par kurām sievietes pašas nemaz neiedomājas.

1. Jūsu mulsums

Ja vien jūsu mīļotais vīrietis nav arābu šeiha pēctecis un līdz ar mātes pienu nav iezīdis visus šariāta likumus, viņš lieliski saprot, ka tev var būt un droši vien arī ir kolēģi vīrieši, bērnības draugi un ģimenes paziņas, klasesbiedri, kursa biedri, vienkārši paziņas un pat bijušie mīļākie. Un, visticamāk, jūsu vīrietis pret šiem paziņām attiecas saprātīgi, nu, vismaz lojāli. Līdz mirklim, kad jūs pēkšņi sajūtaties vainīga, kad viņš sāk runāt par vīrieti, kurš kļuvis par jūsu mīļāko. Starp citu, vainas apziņa parasti parādās kā uz delnas, un tikai muļķis to varētu nepamanīt.

2. Jūsu jaunā partnera uzstājība

Iespējams, jūsu vīrietis īsti nepārzina sabiedrību, kurā jūs apgrozāties; viņš nemaz nepamanīs, ja tajā parādīsies kāds nepazīstams — vai arī pazīstams — vīrietis. Taču, ja šis «kāds» sāks jums regulāri zvanīt, sūtīt e-pasta vēstules vai īsziņas, diezin vai jūsu vīrietis to nepamanīs. Vēl jo vairāk tad, ja šis «kāds» pēkšņi un uzkrītoši sāk grozīties jūsu tuvumā. Tiesa gan, ja jūsu vīrietis šādas izdarības nepamana, jūsu attiecībās tiešām vajadzīgs kāds trešais, jo tad tās jau tāpat ir uz izjukšanas robežas.

3. Jūsu jaunie paradumi

Par vīriešu neuzmanību pret savām mīļotajām klīst leģendas. Tomēr patiesība ir tāda, ka vīrieši visbiežāk nepamana tikai to, kas neattiecas uz viņiem. Viņš neatceras, kādas krāsas kleita jums bija mugurā pēdējā ballē. Kleita bija un bija. Sak, kāda starpība, kādā krāsā. Taču, ja jūsu dzīvē ir sācies ilgstošs un diezgan nopietns romāns ar citu vīrieti, šīs attiecības nav iespējams noslēpt. Pat ja jums tā nešķiet, tās aiz jums atstāj tik iespaidīga izmēra sliedes kā dzelzceļš. Piemēram, jums pēkšņi var mainīties ģērbšanās stils, tējas gatavošanas tehnika vai pat ēdiena gaume. Domājat, jūsu dzīvesbiedrs to nepamanīs?

4. Jauni vārdi un «virāžas» jūsu leksikā

Vispār jau tas nav sevišķi romantiski — mīļotās pieķeršana nozieguma vietā, izmantojot viņas runas lingvistisko analīzi. Tomēr nevajadzētu aizmirst, ka ir cilvēki ar īpašu lingvistisko sajūtu — viņi uztver katru sīkāko pārmaiņu jūsu runā. Jūsu draugs, iespējams, ir viens no viņiem.

Un kur gan ir teikts, ka jūs neesat no tām, kas pilnīgi precīzi kopē to cilvēku vārdus un izteicienus, ar kuriem sanāk tā biežāk tikties? Ja nu tomēr izrādās, ka jūs esat gluži kā faksa aparāts, kas atražo to, ko saņēmis, jūsu dzīvesbiedrs jūs pieķers vienā acumirklī. Un, protams, jūsu mīļākais, iespējams, ir vīrietis ar ārkārtīgi spilgtu izteikšanās manieri un asprātīgiem izteicieniem. Kurš gan tos nepamanīs?

5. Lielas pārmaiņas jūsos (parasti uz labo pusi)

No pazīšanās līdz kopdzīves sākumam vīrietis parasti diezgan labi iepazīst sievieti — viņas paradumus, vēlmes, gaumi, arī trūkumus. Un, lai cik arī neticami tas izklausītos, viņš mīl sievieti ar visiem viņas trūkumiem. Bet ja pēkšņi sieviete pārspīlēti maina savu izturēšanos — sāk regulāri gatavot maltīti ar trim ēdieniem un katru dienu kopt māju —, vīrietim tas sāk šķist aizdomīgi. Un viņš šādu uzvedību uztver kā nepārprotamu signālu: «Es esmu nogrēkojusies un tagad mēģinu izpirkt savus grēkus.»

6. Viņa intuīcija

Nu ko šeit gan var teikt — jūs it kā ne reizi neesat kļūdījusies, draudzenes brīnās par jūsu konspirācijas talantu, jūsu mīļākais nogājis pagrīdē un tāpēc nu nekādi nevar jūs nodot. Un tomēr jūsu draugs vai vīrs sāk pēkšņi un nemitīgi atkārtot: «Tev kāds ir? Nu, pasaki: ir? Vari nemaz neteikt, es tāpat zinu...»

Secinājums: tev ir gadījies nebūt ne unikāls vīriešu intuīcijas piemērs. Kas attiecas uz krāpšanu, vīrieša intuīcija patiešām strādā diezgan labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu