Iepazīstieties: sievietes relišeri!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Relišeri (angļu relish — pievilcība, patika, bauda) ir tie, kas stimulē instinktus, rada iekāri un arī augsni mīlestībai, ierobežojot iespēju apmierināt dzimuminstinktu, tiklīdz tas parādījies.

Sievietes relišeru ir daudz, un tie ir dažādi. Visbiežāk par sievietes relišeriem kalpo...

Maigi, gari, vaļēji mati vairāk dod signālu par pieejamību nekā sasprausti vai īsi mati. Ar matiem var glāstīt, nejauši noliecoties, vējainā laikā blakus ejot. Atcerieties, kā Rīgas kinostudijas filmā «Ezera sonāte» laivā nejauši apkrita pārtikas soma un, Laurai un Rūdolfam pieliecoties pie tās, viņas mati pieskārās Rūdolfa sejai. Efekts tika parādīts fantastiski, ne velti Laura turpmāko ceļu brauca laivā, ar rokām cieši saņēmusi savus matus.

Augsti papēži apaviem, jo tajos ir kaut kas fallisks, kaut kas no varas. Ar asu papēdi var sāpīgi virsū uzmīt. Virzībā uz priekšu augsti papēži dod citu gaitu, daudz sievišķīgāku, jo gurni tiek izcelti, dibena kustības ir citādas, vīriešus vairāk saistošas.

Melna un sarkana krāsa zeķēm un veļai. Kājas zeķēs tiek izceltas, īpaši nostrādā melnas tīkliņzeķes, jo gaiša miesa kontrastē ar melnām zeķēm. Kājas šādās zeķēs it kā ir aizsegtas ar tīmekli, it kā pa pusei redzamas — tas vīrieti satrauc un rosina viņa fantāziju. Sarkans ļoti ietekmē, jo tā ir uzbudinātu dzimumorgānu krāsa. Kāpēc sievietes krāso sarkanas lūpas? Sieviete it kā dod ziņu, ka arī viņas apakšējās lūpas ir sārtas un kaislīgas. Augšējās lūpas ir apakšējo lūpu analogs.

Gari svārki. Ja kaislīga sieviete kustas, viņas gaita ir citāda — to var redzēt pat viscaur nosegtajām musulmanietēm. Veselīgā latviešu erotika un seksualitāte redzama Dziesmu svētku gājienā — it kā viss viņām noslēpts, līdz papēžiem, bet sievietes kustas tā, ka viss viļņojas un satrauc. Brunči var pacelties dejojot, un tur kāds apakšveļas gabaliņš var paspīdēt — tā ir tautas gudrība, ja sievietes neatkailinās visiem redzot.

Acis — dvēseles spogulis. Tās uzrunā, valdzina, pavedina, glāsta. Tās runā bez vārdiem.

Mākslīgās smaržas. Tās iedarbojas ļoti spēcīgi, kaut arī maldina cilvēku.

Nejauši pieskārieni. Pieskarties var ar pirkstu galiem, plecu, kādu priekšmetu. Ar matiem darbavietā var veikt vīrietim erotisko masāžu, taču tas nav adekvāti situācijai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu