Izbēgušie cietumnieki vēl nav noķerti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz pat ceturtdienas rītam vēl nav iegūtas nekādas ziņas par trešdien izbēgušo četru bīstamo cietumnieku iespējamo atrašanās vietu. Iekšlietu ministrs Dzintars Jaundžeikars LNT rīta raidījumā «900 sekundes» izteica cerību, ka izbēgušie noziedznieki vēl atrodas Latvijas teritorijā. Policija veic plašu noziedznieku meklēšanu, savukārt robežsardze ir slēgusi valsts robežu.

«Bēgšana ir ļoti labi izplānota. Tie ir noziedznieki ar lielu pieredzi, turklāt ar pieredzi bēgšanā no cietuma,» teica Jaundžeikars. «Jācer, ka noziedznieki vēl atrodas Latvijas teritorijā. Operatīvi rīkojoties, tika mobilizēti visas policijas struktūras, slēgta robeža. Dienesti strādā ļoti uzmanīgi.»

Atbildot uz jautājumu, kāds bijis noziedznieku mērķis izbēgot, Jaundžeikars teica: «Cilvēki, kas gadiem ilgi bijuši sodīti, organizē bēgšanu no cietuma tikai ar vienu mērķi — tikt ārpus valsts.»

Iespējams, jau ceturtdien tiks paziņoti pirmie izmeklēšanas komisijas secinājumi dienesta pārbaudē par cietumnieku izbēgšanu no Rīgas Centrālcietuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu