Mela Gibsona dzēruma skandāla sekas...

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:richardsimpkin.com

Disneja studija paziņojusi, ka pēc Mela Gibsona skandālu ap braukšanu dzērumā un antisemītiskiem apvainojumiem, tā neizlaidīs uz ekrāniem viņa jaunāko filmu «Apocalypto», kuras pirmizrāde bija paredzēta 8. decembrī. Studija nolēmusi filmu piedāvāt citiem distributoriem.

Starp pretendentēm uz «Apocalypto» ir studija «Lions Gate», kas pagātnē zem sava spārna paņēmusi daudzus negribētus projektus, visslavenākais no kuriem ir Maikla Mūra pretrunīgi vērtētā «9/11 pēc Fārenheita», no kuras «Miramax»  atteicās sakarā ar līgumiem starp Disneja studiju, kas vēlējās no filmas distancēties.

Ebrejus aizvainojošus vārdus Gibsons izteicis laikā, kad viņu 28. jūlijā par braukšanu dzērumā Malibu apstādināja policija.

Aresta laikā Gibsons esot teicis: «Ebreji ir vainojami visos pasaules karos!»

Gibsons ticis sodīts par braukšanu dzērumā un atvērtas tekilas pudeles turēšanu mašīnā.

Kopš incidenta Gibsons vairākkārt atvainojies par savu rīcību un lūdzis ebreju kopienai palīdzēt viņam tikt pāri saviem aizspriedumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu