Gvineta Paltrova norūpējusies par svaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Divu bērnu māte aktrise Gvineta Paltrova paziņojusi, ka ir norūpējusies par savu lieko svaru.

Tajā pašā laikā aktrise atzīst, ka pēc otrā bērna — dēla Mozus — piedzimšanas šā gada aprīlī viņa šo problēmu uztver daudz mierīgāk nekā pēc meitas Eplas nākšanas pasaulē.

Žurnālam «Harper's Bazaar» intervijā Paltrova stāsta: «Pirmajā reizē tu esi šausmās. Grūtniecības laiks ir jauks. Bet, kad tu vairs neesi stāvoklī un ir pagājuši jau pāris mēneši, bet tu joprojām nēsā pārāk daudz liekā svara, tavs ķermenis nokarājas un ir ļumīgs. Tu domā: «Kā gan tas viss atgriezīsies sākotnējā stāvoklī?» Tomēr tas atgriežas. Ja ieguldi milzu pūles.»

33 gadus vecā aktrise pavēstīja, ka viņai labākā metode, kā atgūt pirmsgrūtniecības svaru, ir bērna barošana ar krūti. «Kad Epla bija zīdainis, mani 10 liekie kilogrami saglabājās, līdz viņa sasniedza trīs mēnešu vecumu. Pēc tam šie kilogrami vienkārši izzuda. Tieši tāpat notiek arī tagad. Es vingroju, bet neievēroju nekādu diētu, jo esmu piena ražotne.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu